Tv-læge gæster Østermarie

18. MAR 2018 • 08:32 • AF NIELS EBDRUP

Tv-læge gæster Østermarie

Fedmelægen Jens-Christian Holm, som mange nok vil genkende fra tv, gæster Østermarie til sommer. 6. juni vil han give sit eneste vægttabskursus på Bornholm i Det Levende Køkken.

Sussie Holmtoft fra Det Levende Køkken er glad for at kunne byde velkommen til tv-lægen.

– Der har været meget snak om overvægt på Bornholm. Og jeg synes, et arrangement med Jens-Christian Holm er fint i tråd med, at vi i Det Levende Køkken arbejder med familier, voksne og hverdagssundhed. Her får man en mulighed for at gå ind og arbejde med sin kost, siger Sussie Holmtoft.

Jens-Christian Holm har skrevet bøger om, hvordan man slipper af med overvægt, og det er også, hvad endagskurset i Østermarie handler om.

– Kurset, der holdes over én kursusdag, giver dig en bred og nuanceret forståelse af svær overvægt. Kurset ændrer din grundforståelse af svær overvægt, giver dig en effektiv og individualiseret behandlingsplan, og klæder dig bedst muligt på til, at kunne magte og mestre din svære overvægt. Dette giver dig perspektiv til at forstå, hvordan at du kan opretholde et varigt vægttab, skriver Jens-Christian Holm på sin hjemmeside.
Det koster noget at deltage.

SENESTE NYHEDER

17. JAN 2019 • 14:52 FOR ABONNENTER
Destination Bornholm: Nyt museum kan fremme turismen
17. JAN 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste