Det er ganske vist: Normal kommer til Bornholm
Butikskæden Normal kommer til Bornholm til sommer. Arkivfoto: Anders Liljeroth

10. MAR 2018 • 09:16 • AF HENRIK NIELSEN

Det er ganske vist: Normal kommer til Bornholm

Det har været på tale længe, og nu bliver det en realitet. Butikskæden Normal åbner en butik i Rønne. Det fortæller kæden på Facebook.

– Vi har en rigtig god nyhed, synes vi selv. Og vi har en ret god fornemmelse af, at der er andre, der synes det samme. Rygterne har svirret i lang tid, og efterspørgslen har været der endnu længere, men nu er det ganske vist: Normal åbner butik i Rønne, skriver kæden i et opslag på det sociale medie.

I november sagde Normals administrerende direktør, Torben Mouritsen, til Bornholms Tidende, at Normal var på vej til Bornholm, og at håbet var inden længe at kunne slå dørene op til den første butik herovre. Det sker efter planen den 30. juni.

– Vi har fundet et rigtig fint lejemål på Nordre Kystvej 32, lige ved siden af Snellemark Centret, og vi glæder os utrolig meget til at kunne slå dørene op på solskinsøen, fortæller Normal på Facebook.

Kæden tilføjer, at det nye lejemål er kæmpestort, faktisk er det alt for stort til Normal.

– Derfor kunne vi godt tænke os en eller to nabobutikker at dele pladsen med, fortæller kæden, der gerne hører fra interesserede.

Nordre Kystvej 32 er den adresse, hvor Hoffmann Kollegiet har til huse.

I december vandt Normal dagbladet Børsens pris som årets gazelle-virksomhed. Den var med andre ord landets hurtigst voksende virksomhed. Normal sælger dagligvarer og produkter til personlig pleje.


Fra Normals opslag på Facebook. Illustration: Normal


SENESTE NYHEDER

22. MAR 2019 • 06:29 FOR ABONNENTER
Erhvervsforening advarer mod kommunalt udbudskontor

MEST LÆSTE BORNHOLM

21. MAR 2019 • 07:01
Huset er væk
21. MAR 2019 • 12:08
DF: Man tager sig til hovedet
20. MAR 2019 • 20:53
Farvel til skøjtebanen

Mest læste