Stadig få billetter til anmelderrost forestilling fra Det Kongelige Teater
Foto: Det Kongelige Teater

9. MAR 2018 • 13:26 • AF REDAKTIONEN

Stadig få billetter til anmelderrost forestilling fra Det Kongelige Teater

Forestillingen ”Jeg løber” handler om at løbe, men den handler også om det privilegerede menneskes magtesløshed over for en af vores samfunds største fjender, kræften. Og om døden og sorgens rolle i et samfund, hvor vi ikke dyrker døden, men livet.

Manuskriptet, som er skrevet af den meget anerkendte dramatiker Line Mørkeby, er inspireret af journalist Anders Legarth Smiths blog af samme navn i Politiken. Med udgangspunkt i hans oplevelser og erfaringer, åbner forestillingen for spørgsmålet om, hvordan vi forholder os til livet med døden og sorgen. Eller hvordan vi ikke forholder os.

Forestillingen er på en lille eksklusiv turné rundt i Danmark, og vi er så heldige her på Bornholm at få mulighed for at se forestillingen på Rønne Theaters scene fredag den 9. marts, skriver Jette Glavind Pedersen fra Teaterforeningen Bornholm.

Få timer efter Anders Legarth Smiths datter Ellen på fire år døde af en alvorlig og meget sjælden kræftsygdom, tog han løbeskoene på og begyndte at løbe, og det har han gjort lige siden.

”Han løber, og han kan ikke stoppe igen. For midt i den sorg og det tab og den uretfærdighed, der rammer ham, åbner løbet sig til en tilstand, hvor han føler sig let og fri og stærk. Hvor han kan trække vejret.”

Skuespilleren Anders Juul leverer en fantastisk præstation på scenen uafbrudt i en time og 20 minutter. Han har fået fremragende anmeldelser, og vi kender ham også særdeles godt fra hans rolle som ung arkitekt i TV2’s ”Badehotellet” og her senest fra filmen ”En frygtelig kvinde”.

Teaterforeningen Bornholm er meget glad for at have forestillingen på sit program. Der er stadig billetter at få til aftenens forestilling.

SENESTE NYHEDER

18. DEC 2018 • 16:27 FOR ABONNENTER
Mail til ejendomsmægler: Jeg har mistet tålmodigheden
18. DEC 2018 • 16:05 FOR ABONNENTER
Kommunen giver tilladelse til ny mobilmast
18. DEC 2018 • 14:47 FOR ABONNENTER
Landmænd er truet af konkurs efter år med store tab
18. DEC 2018 • 12:37 FOR ABONNENTER
Keramikerne håbede til det sidste trods røde tal
18. DEC 2018 • 12:34 FOR ABONNENTER
Keramikfabrik konkurs: Vi har prøvet alt

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste

15. DEC 2018 • 12:02 FOR ABONNENTER

Tre på stribe til Cort