Økologisk forening skal stiftes i Gudhjem

8. MAR 2018 • 15:23 • AF SOFIE EJDRUP

Økologisk forening skal stiftes i Gudhjem

Torsdag kl. 19 er alle økologi-interesserede inviteret til møde på Gaarden i Gudhjem, hvor foreningen ØkoBornholm vil blive stiftet.

– Initiativet har redet på en bølge af velvilje og gåpåmod fra mange bornholmere, og vi håber nu, at Foreningen ØkoBornholm kan blive samlingssted for de mange gode kræfter, der arbejder med natur, økologi, bæredygtighed osv. Alle er velkomne - og vi håber på stort fremmøde, udtaler Mads Kissow fra initiativgruppen bag projektet i en pressemeddelelse.

Foreningen skal være ramme for arbejdsgrupper og aktiviteter til gavn og glæde for mennesker, dyr og jord. Samtidig skal forening stifte en bornholmsk økologisk jordbrugsfond, som kan understøtte nye landmænd og nye driftsformer.

Anne Thomas (AL) forkvinde i Klima- og bæredygtighedsudvalget, der har sagt ja til at trække de store linjer op på mødet den 8. marts, udtaler:

– Stiftelsen af Foreningen ØkoBornholm og planerne om en bornholmsk jordbrugsfond rummer spændende muligheder for Bornholm. De passer godt til det store fokus, der er på bornholmske fødevarer, og til kommunens strategi med mere økologi og flere lokale, og meget gerne økologiske, fødevarer.





21. MAR 2019 • 07:01

Huset er væk

20. MAR 2019 • 20:53

Farvel til skøjtebanen

Mest læste