Flot årsresultat i Kvickly Nexø
Foto: Berit Hvassum

6. MAR 2018 • 22:16 • AF PETER TIEMROTH

Flot årsresultat i Kvickly Nexø

Selv om konkurrencen på dagligvaremarkedet i Nexø er benhård med discountkæderne, så kunne Kvickly Nexø mandag aften på årsmødet i Nexøhallen præsentere de 65 fremmødte for sit bedste resultat i adskillige år.

Varehuschefen Lars Kure kunne således fortælle, at ganske vist er omsætningen faldet 1,9 procent i årets løb, men det er 5,7 procent bedre end budgetteret. Mens resultatet er bedret med 5,7 procent – hele 41 procent bedre end budgettet.

Og desuden kunne Lars Kure fortælle, at der i løbet af 2017 er kommet 57 nye medlemmer til i Kvickly Nexø, hvorefter foretagendet nu tæller 3.200 medlemmer.

Tilfredse kunder
Naturligvis var Lars Kure ikke utilfreds med årets resultat efter flere år med pressede resultater. Og han forventede sig rigtigt meget af det nye ”Fast lav pris”-program, der nu er skudt i gang, hvilket betyder færre kampagner og sænkede hyldepriserne.

På kundeundersøgelserne scorede man samme fine points som i 2016, hvilket fastholder Kvickly Nexø på landets Top Tyve i Coop, og det gav Kure anledning til at rette en varm tak til medarbejderne for deres indsats.
Undersøgelsen afslørede dog også, at kunderne kunne ønske et bredere sortiment i slagteren, flere økologiske varer og færre udsolgte situationer. Til gengæld var der ros til et godt udvalg i vinafdelingen, et flot frugt & grønt-sortiment med friske varer samt et venligt og hjælpsomt personale.

Stadig postkontor
Varehuschefen nævnte også, at Kvickly Nexø fra 1. januar 2018 ikke længere kan tage imod indbetalingskort eller andre bank-transaktioner.

Årsagen er, at Post Nord og Den Danske Bank har opsagt deres samarbejde. Men alle andre postfunktioner ekspederes i Kvickly i så godt som hele åbningstiden.

Endelig har man i årets løb foretaget ombygninger flere afdelinger. Men man har også måttet notere sig udfordringer på levering af frost, på varelevering samt en middel sommerhandel.

21. MAR 2019 • 07:01

Huset er væk

20. MAR 2019 • 20:53

Farvel til skøjtebanen

Mest læste