Beboere opgiver ikke kamp mod trafikplan
– Vi er slemt skuffede, lyder det fra Jimmy Andersen fra Malmøvej. Foto: Jens-Erik Larsen

6. MAR 2018 • 19:43 • AF HENRIK NIELSEN

Beboere opgiver ikke kamp mod trafikplan

Skuffelse var den umiddelbare reaktion, da natur- og miljøudvalgets dagsorden til mødet i dag blev offentliggjort, og beboere i et svenskehuskvarter kunne konstatere, at deres indsigelser stort set ikke har medført nogen ændringer i trafikplanen for Campus Bornholm.

– Vi er slemt skuffede, for det virker lidt, som om det har været et proformashow, man har kørt. Man indkalder os til et møde før borgermødet for at høre vores løsningforslag, og efterfølgende lytter man alligevel ikke til os og kører bare sit eget igennem. Det er, som om man på forhånd havde taget en beslutning om, at det skulle være ens eget forslag, der skulle trumfes igennem, siger Jimmy Andersen fra Malmøvej til Bornholms Tidende.

Samtidig gør han det klart, at kampen mod trafikplanen ikke er opgivet, selv om den er svær.

– Det er dem, der sidder på magten, hvis man kan sige det sådan, men selvfølgelig giver vi ikke bare lige op. Vi synes, det er for dårligt, den måde man kører tingene på. For os virker det, som om beslutningen var taget på forhånd, og vi bare lige skulle være med på en måde, så man kunne have sin ryg fri, siger Jimmy Andersen og skynder sig at tilføje, at et medlem af natur- og miljøudvalget har kontaktet ham for at høre, om beboergruppen har nogle nye ting til sagen, som skal formidles videre til udvalget på dagens møde.

Deres egen mening
Mandag blev han kontaktet af flere borgere i området. Ifølge ham havde de alle oplevelsen af ikke at blive hørt, selv om de har fremlagt et forslag, de selv synes, er godt.

– Der sker ikke noget. Man holder fast i sit, og så er det bare sådan, det skal være. Vi er lidt kede af, at man ikke prøver vores løsning, som i øvrigt næsten ikke koster nogen penge i modsætning til kommunens, som koster mange millioner, siger Jimmy Andersen.

Ifølge regionskommunen har det været et krav fra BAT, at busserne skal køre ad Borgmester Nielsens Vej, og derudover vil forslaget fra beboerne give megen trafik omkring idrætshallen, mener kommunen.

– Men det er trods alt bedre, end at vi får megen trafik igennem de små villaveje, synes vi i hvert fald. Men det er, som om man har sin egen mening, og det er den, man holder sig til, siger han om regionskommunen som helhed.

SENESTE NYHEDER

20. JUN 2018 • 19:14 FOR ABONNENTER
Klage er joker i sag om folkeracebane
20. JUN 2018 • 19:05 FOR ABONNENTER
BEOF beder om garanti fra kommunen
20. JUN 2018 • 18:58 FOR ABONNENTER
Regningen ender hos kunderne
20. JUN 2018 • 14:28 FOR ABONNENTER
Gang i salget: Svaneke Brød har snigåbnet i nye lokaler
20. JUN 2018 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

19. JUN 2018 • 08:50
Bornholms El-Net skifter navn
19. JUN 2018 • 16:20

Madskole mangler børn

19. JUN 2018 • 15:50 FOR ABONNENTER

Jagten på dialekten

19. JUN 2018 • 14:00 FOR ABONNENTER

Tirsdagens leder: Undskyld, må jeg tage et billede af jer to?

Mest læste