3 overbevisende grunde til at du skal bruge Dynamics NAV 2018 i din virksomhed

SPONSORERET AF VEKTUS.DK

3 overbevisende grunde til at du skal bruge Dynamics NAV 2018 i din virksomhed

Hvad er et ERP-program?

ERP står for Enterprise Resource Planning, som i ordets forstand håndterer størstedelen af en virksomheds funktionelle områder. Hermed menes alt fra ordrebehandling og salg til indkøb, lagerstyring og økonomi. Et ERP-system er altså essentielt for at holde overblik over virksomhedens ressourcer.

I dag findes der flere forskellige ERP-systemer, som henvender sig til forskellige virksomheder alt efter behovets størrelse. Denne artikel vil fokusere på fordelene ved at vælge Dynamics NAV 2018.

Microsoft Dynamics fundamentet
Microsoft Dynamics NAV 2018 startede tilbage i 1984 med navnet PC Plus, og har sidenhen haft mange forskellige navne. Det blev oprindeligt etableret af tre gode kammerater, som på det tidspunkt stadig gik på DTU. De så et hul i markedet, og gjorde en fremragende indsats for at udfylde det. Under rejsen blev der videreudviklet på systemet, og flere versioner blev lanceret. Systemet debuterede i Danmark i 1987.

I 2002 blev det daværende Navision A/S opkøbt af Microsoft, og derefter startede rejsen under Microsofts vinger. Først ved Microsofts version 5.0 blev navnet ændret til Microsoft Dynamics NAV.

Men hvorfor ikke bare Microsoft NAV eller Microsoft Navision? Fordi Microsoft havde til hensigt at samle alle deres ERP-systemer under et projekt med ordlyden Dynamics. Det blev så grundstammen på alle Microsofts ERP-systemer, som i dag kaldes Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics GP og så videre. I 2016 var der mere end 120.000 virksomheder verden over, der benyttede sig af Microsoft Dynamics NAV, og det tal er stødt stigende. Systemet var og er primært designet til at henvende sig til små og mellemstore virksomheder, og kan i den sammenhæng skræddersyes til stort set alle behov.

3 fundamentale grunde til at du skal vælge Microsoft Dynamics NAV 2018 som dit ERP-system

1) Alt er samlet ét sted.
Microsoft Dynamics NAV har i dag en bred integration af planlægningsværktøjer. Det betyder at man i systemet kan styre områder som økonomistyring, customer relationship management, projektledelse, supply chain management, produktionen og human ressource management. Du har med andre ord alt, hvad du har brug for, for at skabe det forkromede overblik – og det er alt sammen samlet ét sted. Derudover findes der et utal af add-ons, til at kunne styre de projekter, der ligger i forlængelse af ovenstående områder. Og selvfølgelig er systemet så intelligent, at man ikke oplever, at det reducerer arbejdshastigheden.

2) Du kender det allerede i forvejen.
Vi har alle sammen arbejdet i Microsoft Office-pakken på den ene eller den anden måde. Derfor ved du præcis, hvordan du bruger Microsoft Word eller Outlook. Microsoft Dynamics NAV 2018 har samme intuitive opsætning som resten af dine Microsoft programmer. Derfor vil det forekomme dig nemt at arbejde med systemet, fordi det er genkendeligt. Du skal altså ikke bruge uger på at forstå et nyt system, der er så essentielt for din forretning.

3) Mobilitet må man ikke underkende.
En kæmpe fordel må være, altid at kunne komme til sit arbejde. Vi lever i en verden styret at smartphones og tablets, så hvem gider altid at slæbe sine bærbare med rundt? Og hvad gør man så, hvis man pludselig kommer i tanke om en vigtig detalje til regnskabet henover køledisken i netto. Med Microsoft Dynamics NAV 2018 kan du medbringe dine ting overalt, uanset om det er på smartphone eller tablet. Og det gælder naturligvis om det er iOS-, Android-, eller Windows-platforme.

Ekstra bonus.
En ekstra feature med den nye Microsoft Dynamics NAV 2018 er, at den er gjort klar til fremtiden. Med det menes, at det er en mere fremtidsorienteret virksomhedsløsning, hvis fundament er programmeret til at udvikle sig i takt med din virksomhed og med markedet. Det betyder for dig, at du får en platform, der hele tiden kan tilpasses din virksomheds behov for ERP-system. Samtidig gør Microsoft Dynamics NAV 2018 det nemmere at skifte over til Dynamics 365, hvis det er ønsket.

Du kan læse mere om Dynamics NAV 2018 her.

Brug altid en ekspert på området
Vektus.dk er blandt de førende eksperter i Microsoft Dynamics NAV på standardfunktionaliteten, og har i mange år specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med at skræddersy den rigtige løsning til deres behov. Styrken ligger i at vælge de rigtige elementer til virksomhederne og give en kompetent sparring. Det prioriteres at få et styrket samarbejdsgrundlag helt fra begyndelsen, som også udspringer i valg af samarbejdspartnere. Brug derfor altid en samarbejdspartner der har indsigt og erfaring på området, for at få det bedste ud af din løsning.


Mest læste