BHS-Almeborg laver overskud for tredje år i træk
Foto: Jens-Erik Larsen

22. FEB 2018 • 10:18 • AF TOMMY KAAS

BHS-Almeborg laver overskud for tredje år i træk

Det er ganske vist beskedent, men alligevel glæder min sig hos cykelholdet BHS-Almeborg over det regnskabsmæssige overskud, som man kommer ud af 2017 med.

Årsregnskabet i selskabet bag holdet, Bornholm Pro Cycling ApS, viser et resultat på 8.165 kroner efter skat.

Det er faktisk tredje år i træk, at selskabet laver et lille overskud.

– Det er meget glædeligt, at vi kan få økonomien til at hænge sammen, når man ser på, hvad holdet har præsteret i 2017, siger Christian Juul Andreasen, som er direktør for holdet, på bestyrelsens vegne.

2017 blev nemlig også et resultatmæssigt godt år for det bornholmske cykelhold, som opnående flere UCI-point og større resultater end nogensinde før.

– Vi har skabt et af landets bedste cykelhold uden at gå på kompromis med økonomien, vores aktivitetsniveau har været større end nogensinde før, og med deltagelse i Post Nord Danmark Rundt for tredje år i træk.

– Vores nettoomsætning voksede pænt, hvilket dog også har været nødvendigt for at fastholde de ryttere vi havde på kontrakt., forklarer Christian Andreasen.

– Bornholm Pro Cycling ApS er ikke sat i verden for at tjene penge, påpeger han men hensigten er udelukkende at drive et professionelt cykelhold på Bornholm.

– Vi sætter tæring efter næring og vil gerne drive selskabet ansvarligt. Vi laver hvert år et budget, som vi tror på, er realistisk at overholde, og da vi gerne ser selskabet fortsætte årene fremover, betyder det noget at vi kan få tingene til at hænge sammen.

Der udbetales ikke noget udbytte til ejerne. Det beskedne overskud bruges til holdets fortsatte drift.

Bornholm Pro Cycling ApS ejes af Ole Almeborg A/S i Hasle, BHS Logistics A/S i Rønne, samt af familien Andreasen fra Rønne.

SENESTE NYHEDER

18. DEC 2018 • 20:34 FOR ABONNENTER
Netværk ser flere veje til mere mangfoldighed

MEST LÆSTE BORNHOLM

18. DEC 2018 • 16:05 FOR ABONNENTER

Kommunen giver tilladelse til ny mobilmast

18. DEC 2018 • 14:47 FOR ABONNENTER

Landmænd er truet af konkurs efter år med store tab

Mest læste

15. DEC 2018 • 12:02 FOR ABONNENTER

Tre på stribe til Cort