Bornholmsk instruktør laver thriller på Povl Anker
Den bornholmske filminstruktør Frederik Hagedorn-Poulsen står bag filmen. Foto: "Alene på rejsen"

22. FEB 2018 • 05:30 • AF TORBEN ØSTERGAARD MØLLER

Bornholmsk instruktør laver thriller på Povl Anker

Kortfilmen "Alene på Rejsen" er en dansk thriller-kortfilm ombord på en færge, hvor alle passagerne under en overfart forsvinder – på nær hovedpersonen Andreas.

Han bliver fanget alene ombord på skibet, som han nu skal forsøge at komme væk fra. Der dukker dog tre mennesker op ombord, som kommer med forskellige forklaringer på, hvad der er sket. Det er nu op til Andreas at træffe de rigtige valg.

Det fortæller den bornholmske filminstruktør Frederik Hagedorn-Poulsen, som også står bag filmen, i en pressemeddelelse, som fortsætter:

Filmen handler om selvtillid, og at man skal tro på sig selv, og den skal i løbet af 2018 filmes på Povl Anker i Rønne. Både Færgen og Molslinjen har sagt god for produktionen om bord på færgen. 

Den nye kort er kun på sine indledende stadier, fortæller Frederik Hagedorn-Poulsen i pressemeddelelsen:

Hele holdet er endnu ikke samlet, og der er endnu ikke fastlagt nogle skuespillere. Ambitionerne for filmen er at den efter premieren kan blive vist på danske, svenske og norske skoler samt gymnasier.  

Når han netop nu sender en pressemeddelelse ud om sit projekt, sker det på baggrund af, at Bornholms Vækstforum (som nævnt andetsteds her på siderne) ophæver samarbejdet med Copenhagen Film Fund, oplyser den unge hedspore:

Holdet bag kæmper nemlig selv for, at flere filmproduktionsstøttekroner skal finde vej til Bornholm. Filmens økonomi er endnu ikke på plads, men et hav af fonde er allerede søgt.

Opbakning
Det er dog væsentligt for filmproduktionen, at forskellige virksomheder og fonde har lyst til, at bidrage til produktionen. Uden en stor opbakning kommer projektet ingen vegne, påpeger Frederik Hagedorn-Poulsen.
 
– Holdet bag håber, at de enkelte fonde kan se de fantastiske muligheder, der er, i at brande Bornholm og Danmark på den måde, filmen kan gøre. Filmen kan brande Bornholm rundt til de andre skandinaviske lande og gøre det endnu mere attraktivt, for folk at besøge øen, forklarer han.

SENESTE NYHEDER

18. DEC 2018 • 14:47 FOR ABONNENTER
Landmænd er truet af konkurs efter år med store tab
18. DEC 2018 • 12:37 FOR ABONNENTER
Keramikerne håbede til det sidste trods røde tal
18. DEC 2018 • 12:34 FOR ABONNENTER
Keramikfabrik konkurs: Vi har prøvet alt

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste

15. DEC 2018 • 12:02 FOR ABONNENTER

Tre på stribe til Cort