Kritisk michelinmand var på besøg i Sømarken: Mister vi nu stjernen?
Foto: Berit Hvassum

20. FEB 2018 • 17:53 • AF TOMMY KAAS

Kritisk michelinmand var på besøg i Sømarken: Mister vi nu stjernen?

Det er langt fra en selvfølge, at Bornholm er i besiddelse af en restaurant i michelinklassen.

I 2016 valgte verdens mest eftertragtede spiseguide, The Michelin Guide, at placere en af de sagnomspundne michelinstjerner i en tidligere iskiosk i Vestre Sømark.

Her har Kadeau siden 2007 præsenteret gourmetmad af meget høj kaliber, og det blev altså belønnet af Michelin, da spiseguiden valgte at strø stjerner ud over restauranter uden for København for to år siden.

Siden har Kadeau nu to gange formået at holde fast i den bornholmske stjernestatus, men det er altså en status, som folkene bag restauranten stadig skal kæmpe hårdt for at fastholde.

– Vi havde i sensommeren besøg af en meget kritisk anmelder fra Michelin, fortæller Magnus Høegh Kofoed, medejer af Kadeau.

– Han er kendt for at være kritisk, og han gav os også sine kritikpunkter efter måltidet. Der var især to ting, han gik i dybden med, og efterfølgende så vi da på hinanden og sagde "er det nok til, at de piller stjernen fra os?"

Det var det ikke, for mandag eftermiddag var Kadeau Bornholm stadig med på kortet over danske michelinrestauranter, da The Michelin Guide holdt hof på Københavns Rådhus.

– Det er vi meget glade for, for jeg synes faktisk, at de nærmest er en lille smule nærige med deres stjerner, siger Magnus Høegh Kofoed.

SENESTE NYHEDER

13. DEC 2018 • 06:27 FOR ABONNENTER
Babysalmesang – et nyt tilbud i kirken
12. DEC 2018 • 19:32 FOR ABONNENTER
Landmænd på skolebænken: Der skal styr på sprøjteposen
12. DEC 2018 • 19:09 FOR ABONNENTER
Gazelle i Klemensker: Vi er ikke færdige med at vokse
12. DEC 2018 • 17:32 FOR ABONNENTER
Har du kommentarer til Nexøs nye hotel- og kulturområde?

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste