Færgen støtter BHS-Almeborg til det sidste: Det er en fantastisk reklamesøjle
Foto: Torben Ager

19. FEB 2018 • 11:38 • AF TOMMY KAAS

Færgen støtter BHS-Almeborg til det sidste: Det er en fantastisk reklamesøjle

En af cykelholdet BHS-Almeborg Bornholms største og mest trofaste sponsorer, Færgen fortsætter opbakningen til det bornholmske cykelhold, helt indtil færgen sejler sin sidste tur.

I otte år har Færgen været sponsor for det cykelholdet, og man fortsætter med at bakke holdet op med billetter, til man stopper sejladsen i Østersøen til september.

– Vores bornholmske cykelhold er en fantastisk reklamesøjle for Bornholm. Man kører rundt i hele Danmark, Europa og Skandinavien med Bornholm i holdets navn, lyder det fra Lindy Kjøller, der er salgs- og marketingchef hos Færgen, i en pressemeddelelse.

– Overalt hvor holdet kommer, hører man ordet Bornholm, Bornholm Bornholm, derfor giver det god mening for os at sørge for, at holdet kan komme til og fra øen på fornuftig vis, og det fortsætter vi med så længe vi kan, siger han.

Christian Juul Andreasen, sportsdirektør fra BHS-Almeborg Bornholm fortæller:

– Vi er rigtig glade for, at Færgen vil fortsætte som sponsor for os indtil den 31. august, selvom de per 1. september ikke længere skal sejle til og fra Bornholm.

– Det unikke samarbejde vi har haft med Færgen de seneste otte år, har helt sikkert været til gavn for begge parter. Alle fra cykelverdenen og øvrige ved nu, hvor let det er at benytte motorvejen over vandet, med Bornholmerfærgens færger for at komme til og fra Bornholm.

– På Samme tid havde vores cykelhold nok ikke haft samme hurtige vækst uden Færgens støtte, så det har virkelig været et vigtigt samarbejde for os.

22. SEP 2018 • 15:31 FOR ABONNENTER

Vandet får fart på i svømmehallen

22. SEP 2018 • 14:16

Flere vil holde får og geder

22. SEP 2018 • 13:00 FOR ABONNENTER

Siff er blevet en kendis

22. SEP 2018 • 11:29 FOR ABONNENTER

Sygdom udfordrer en stram økonomi

22. SEP 2018 • 10:40 FOR ABONNENTER

Tilflytterne bedømmer Rune Holm positivt

Mest læste