Tøjbutik om øget konkurrence: Nye samarbejder kan være vejen frem
Foto: Allan Rieck

12. FEB 2018 • 19:52 • AF TORBEN ØSTERGAARD MØLLER / TOMMY KAAS

Tøjbutik om øget konkurrence: Nye samarbejder kan være vejen frem

Jan Bidstrup fra tøjbutikken Din Tøjmand by Jan og Nalle kan godt forestille sig, at en type butik som hans egen kommer til at se helt anderledes ud om nogle år.

Det siger han til Bornholms Tidende, efter at Politiken i weekenden bragte en analyse, som forudser, at kun 29 af de 109 danske handelsbyer vil eksistere i 2030.

Jan Bidstrup forudser en ny virkelighed.

– Jeg har måske et samarbejde med internetbutikken Boozt.com, hvor du både kan bestille på nettet og gå ned i butikken og hente varen, siger han.

– Også i forhold til leverandørerne er der jo tanker fremme i dag om, at forretninger som min mere bliver en slags showroom, hvor leverandøren måske også betaler en del af huslejen, og hvor du går ind og kan se hans kollektion og prøve den.

– Måske prøver du en trøje i gul, men vil hellere ha’ den i rød, og så kan vi med det samme gå hen til computeren og bestille den til dig, og så har jeg den to dage senere, eller du kan få den sendt direkte hjem til dig selv. Vi kommer til at se nogle konstellationer i fremtiden, som vi ikke engang kan forestille os i dag.

Er der noget konkret, du selv har gang i?

– Nej, overhovedet ikke, men vi tænker i alle mulige allianceformer i fremtiden, og det eneste, vi ved med sikkerhed, er, at som du ser verden i dag, sådan ser den ikke ud om 10 år, siger Jan Bidstrup.

SENESTE NYHEDER

MEST LÆSTE BORNHOLM

17. FEB 2019 • 06:10
V-formand: Det er noget skrammel
17. FEB 2019 • 22:19
Grossist stopper
17. FEB 2019 • 06:46
Præsten tager afsked

Mest læste