Udskiftning af bilruder behøver ikke at koste dig dyrt

SPONSORERET AF THIEMANNKOK.DK

Udskiftning af bilruder behøver ikke at koste dig dyrt

Det kan koste dig dyrt, hvis du kører ud i verdenen i en bil med skadede ruder. En forrude fyldt med stenslag og revner kan resultere i, at din bil vurderes til at være ulovlig og derfor beslaglægges, og generelt kan man sige, at skadede ruder med revner har en chance for at splintre fuldstændig. Derfor er det vigtigt for dig og din bil, at der bliver lavet løbende reparationer, så du ikke senere hen skal punge ud for utallige reparationer og bøder og tilmed undvære din bil, fordi den er til reparation. En udskiftning af forrude behøver dog ikke være en besværlig affære.

Et godt værksted kan finde ud af at montere alle former for ruder, hvad enten det drejer sig som forruder, bagruder, sideruder, ruder til lastbiler eller ruder til busser. Hos værkstedet THIEMANNKOK tager en rudeudskiftning omkring 4-5 timer. Mens din bil er til reparation, tilbyder værkstedet dig en rengjort og fuldt tanket lånebil, som er lige til at køre væk i. Har du behov for det, kan THIEMANNKOK også hjælpe dig med at tale med dit forsikringsselskab.

THIEMANNKOK går op i at montere autoglas i original kvalitet. Ved at følge bilfabrikanternes best practice-anvisninger er du garanteret en korrekt og professionel montering, så du undgår, at dine ruder går i stykker senere hen. Montering af ruder foregår derfor under ordentlige forhold, det vil sige, at værkstedet er tørt og opvarmet, og at din bil bliver placeret på et plant underlag. Dette er for at sikre, at bilens nye ruder bliver monteret korrekt, så du ikke oplever, at der opstår spændinger, og at ruden som følge deraf revner.

En reparation eller udskiftning af bilrude varierer i pris, alt efter størrelsen på beskadigede rude, hvor kompleks repations- eller udskiftningsarbejdet er, og om der er indbygget varme i ruden. Disse tre faktorer har indflydelse på den endelige pris, men hos THIEMANNKOK kan du spare op til 30 procent på reparation og udskiftning af ruder. Som bonus bliver dine gamle ruder genanvendt, og de bliver derfor ikke smidt ud på lossepladsen. Efter de gamle ruder er blevet afmonteret, køres de til et genvindingsanlæg i Tyskland. Her får dine gamle ruder nyt liv som elpærer, isolering og endda nye bilruder. Reparation og udskiftning behøver derfor ikke være en omkostelig affære for både dig og naturen.


Mest læste