Forbedring af styrke og udholdenhed

SPONSORERET AF TESTMAGASINET.DK

Forbedring af styrke og udholdenhed

Løbetræning er noget de fleste sportsudøvere og motionister kender til. Løb dyrkes i det fri året rundt, det være sig på forårets og efterårets mudrede stier eller på vinterens frostfaste jord.

Har man først fået opbygget den nødvendige udholdenhed og styrke i benene, begynder det at gå fremad, og ønsket om at blive endnu bedre og hurtigere opstår.

Det er ikke så forfærdeligt lang tid siden, at man så løbetrænende bære ekstra byrder i form af f.eks. en rygsæk. Man kunne så lægge tunge sten, vægte eller andet med tyngde i, dels for styrke ben muskulaturen, dels også for at kunne skabe den fornødne udholdenhed og det tempo der skal til.

Den slags indskrænker ofte bevægelsesfriheden til alene at omfatte løb, mens andre vigtige træningsformer, der ellers godt kunne have behov for ekstra tilført belastning lades i stikken. En række sportsgrene og motionsformer som f.eks. styrketræning, fitness, crossfit, atletik, kampsport som boksning og brydning, fodbold, håndbold og roning alle har behov for denne ekstra belastning.

Det er her en af innovationerne indenfor træning kommer ind i billedet. Vægtvesten er velegnet både til sportsudøveres og motionisters træning, crossfit og løb. En vægtvest er kendetegnet ved, at vægten fordeles over den vest, man bærer. Der findes forskellige på markedet, og de er ikke alle lige gode. Men de deler det princip, at de alle indeholder vægte med henblik på at øge den samlede kropsvægt.

Derfor skal du bruge en vægtvest
Vil man opnå hurtigere og synlige resultater yder vægtvesten det, der skal til for at sikre den fortsatte bevægelsesfrihed. Den yder den ekstra modstand, mange sukker efter. Vægtveste kendes på sin evne m.h.t. at dække disse behov. Muskelfibrene styrkes og udholdenheden får et boost.

Vægtveste er tilpasset den inkarnerede fitnessudøver, som brænder efter at effektivisere styrke- og konditionstræningen. De sælges i forskellige størrelser og med forskellig vægt. Der findes modeller, der gør det muligt at styre vægten. Denne vægtvest giver den optimale mulighed for at øge belastningen gradvist, så man på den måde kan effektivisere sin træning.

Markedet er spækket med et væld af forskellige slags veste, med mange forskellige kilo. Det er vigtigt, at man vælger den vægtvest, der bedst passer til ens vægt og fysiognomi. Det er klart, at der er behov for solide tests med god forbrugerinformation.


Mest læste