Innovationer i soveværelset

SPONSORERET AF SENGETESTEREN.DK

Innovationer i soveværelset

Hvis du leder efter innovativt møblement er det alt andet end let. Innovative stole, sofaborde, sofaer og senge er svære at finde, dels fordi det ikke er nemt at designe dem, dels også fordi den moderne seng f.eks. ikke bare handler om søvn.

Det handler også om komfort og fremfor alt dit helbred. At sove godt er en lise for dit helbred; at sove dårligt betyder ikke bare, at du er uoplagt; det betyder også, at du kan pådrage dig alskens sygdomme!

Det er dejligt at se, at designere bliver ved med at introducere nye og smukke møbler - ikke kun til praktisk brug, men også med henblik på at fryde det æstetiske øje. En moderne seng i dag skal se rigtig godt ud, og den skal forbedre indretningen af dit soveværelse.

Den bedste seng er ikke kun behagelig og kølig: Den er selvfølgeligt også fremstillet i endog meget robuste materialer. En vel bearbejdet bund og den rette affjedring vil f.eks. sikre, at sengen er stabil og fri for uventede bevægelser. Elegante sengeben i rustfrit stål sikrer stabiliteten på samme tid med, at sengen tager sig godt ud.

Sådan finder du en kvalitets seng
Madrassen er et kapitel for sig. Først den indre springmadras, hvor kvaliteten afhænger af affjedringen og ikke mindst antallet af fjedre i madrassen. Dernæst er der spørgsmålet om materialer.

Skummadrassen er kommet for at blive. Skummadrasser er fremstillet i viskoelastisk Skum. Det engelske ord ”memory foam” har her vundet indpas på de fleste informationssider om senge. Ingen tvivl om at de gamle box madrasser er ”yt” her! Ikke at forglemme skal topmadrassen som prikken over i’et fuldende din søvnoplevelse.

I gamle dage skulle du hen i butikken for at købe dig en kvalitetsseng. Du skulle snakke med en sengeekspert, og du skulle lægge dig ned og afprøve sengen. Ikke at dette er at foragte, men det giver ikke det bedste indtryk. Den umiddelbare oplevelse kan vise sig at være forkert. Nu om dage har man en seng på prøve i en måned med fuld fortrydelsesret. Sengen kan med andre ord returneres og ombyttes.


Mest læste