Vinterferie til Bornholm? Få inspiration her

SPONSORERET AF VOGUEPLAY.COM/DK

Vinterferie til Bornholm? Få inspiration her

Står du og skal til Bornholm henover vinteren, men er lidt i tvivl om, hvad man foretager sig på Solskinsøen i de knap så solrige måneder? Her får du nogle forslag!

Strandturen er (mindst) lige så sjov om vinteren
Bornholm er kendt for sine lækre kyststrækninger og gode badeforhold. Selvom de fleste foretrækker at holde sig på land i de kolde vintermåneder, kan man stadig sagtens nyde godt af strandene. En gåtur langs vandet er altid en god oplevelse – både for børn og voksne – og selvom solen ikke skinner, er det bestemt en god aktivitet på Bornholm. Det handler blot om at tage godt med tøj på og hoppe i et par gummistøvler, og så er du ellers klar! På strandene på øen vil I blive rusket godt og grundigt igennem, og dét er rensende for både krop og sjæl!

Hyg med god mad og spil
Ud over at vinteren lægger op til blæsefulde gåture, er det også en tid, hvor der skal gøres lidt ekstra ud af at hygge og forkæle hinanden. Det kan man for eksempel gøre ved at tage ud at spise noget god mad. På Bornholm finder I lækre spisesteder såsom Restaurant Det Gamle Posthus, Restaurant Nordlandet og Svaneke Bryghus Restaurant. Og efter en god middag i godt selskab kan I med fordel finde et par spil eller 3 frem. Så kan der rigtig hygges igennem, hvad end I foretrækker klassiske brætspil eller for eksempel dansk casino.

Fordyb jer på Bornholms Museum
Vinteren er en periode, hvor der er lidt ekstra tid til fordybelse. Det betyder blandt andet, at det er oplagt at tage på museum! På et museum er der nemlig altid varmt og tørt, og så kan I rigtig dykke ned i Bornholms lange og spændende historie. På museet finder I både forhistorie og historier fra nyere tid, og så kan I naturligvis finde en masse flotte bornholmerure! Bornholms Museum er et besøg værd – ikke mindst på en spændende vinterferie! En tur til Bornholm i vintermånederne er altså en oplagt chance for at lære lidt mere om denne skønne ø, som ellers altid er badet i solskin!


17. JUL 2019 • 17:20

Nexøs byfest får dansetelt

17. JUL 2019 • 16:37 FOR ABONNENTER

Aldrig har der været så mange turister

17. JUL 2019 • 15:30 FOR ABONNENTER

Kommunen opgiver nye boliger nord for Rønne

Mest læste