Kvit Smøgen Behold Røgen

SPONSORERET AF EASY TO SMOKE

Kvit Smøgen Behold Røgen

E-cigaretter fra Easy to Smoke er for dig, der er på vej mod et rygestop. Den skåner dig for de ca. 4000 skadelige tilsætningsstoffer, som findes i almindelige cigaretter, og den fremstår elegant og stilfuld i sit design.

E-cigaretten gør det nemt for dig at trappe ud af din nikotinafhængighed, da man som forbruger har mulighed for selv at regulere nikotinindtaget. Den e-juice, som fyldes i e-cigaretten, findes nemlig med nikotinindhold fra 20 mg. til 0 mg. E-juicen findes i et utal af smagsvarianter – blandt andet jordbær, mentol, lakrids eller tobak. Man styrer altså selv, om man vil ryge e-juice med nikotin eller blot med en af de mange forskellige smagsvarianter.

De elektroniske cigaretter er ikke omfattet rygeloven, og dampen efterlader ikke en dårlig lugt som ved almindelige cigaretter. Desuden er det væsentligt billigere at ryge elektroniske end almindelige cigaretter.

Dampen fra den elektroniske cigaret indåndes og nydes præcis som med en almindelig cigaret, men indeholder altså ikke de mange skadelige tilsætningsstoffer. Den består af tre dele: et mundstykke, en atomizer/clearomizer og et batteri, og hver enkelt del kan naturligvis købes hos Easy to Smoke.

En atomizer er den del af cigaretten, som danner dampen, mens en clearomizer er en model, hvor atomizeren er slået sammen med væskebeholderen og dermed danner en tank. Clearomizeren er lavet i gennemsigtig plastik, og derfor kan man hele tiden følge med i, hvornår det er tid til at fylde mere væske i.

Til e-cigaretentusiasten findes naturligvis også forskellige tasker og holdere til udstyret. Desuden kan også opladere og vægstik til e-cigaretter også købes hos Easy to Smoke. Her tester vi altid vores produkter for at sikre, at vores kunder kun får det bedste af det bedste.

Held og lykke med dit rygestop!


Mest læste