Molslinjen sender A-kæden til Bornholm: Vi har spændende ting med i aften
Foto: Berit Hvassum

18. JAN 2018 • 15:43 • AF JENS STUBKJÆR OG TOMMY KAAS

Molslinjen sender A-kæden til Bornholm: Vi har spændende ting med i aften

Her er de tre chefer for Molslinjen.

Fra venstre på billedet er det Jesper Skovgaard, kommerciel direktør, Poul Jacobsen, økonomidirektør og Carsten Jensen, administrerende direktør for Molslinjen og dermed Bornholmslinjen, sådan som de mødte bornholmerne på Folkemødet sidste år.

I aften er der tilbage på Bornholm, denne gang i Aakirkebyhallerne, og igen er det altså den absolutte A-kæde fra Molslinjen, der svarer på spørgsmål.

Bornholms Passagerforening har inviteret til det, de kalder et i øjenhøjde-møde mellem færgetrafikkens brugere og ledelsen for Molslinjen, som er ansvarlig for sejladsen fra 1. september og mindst 10 år frem.

Molslinjens administrerende direktør Carsten Jensen ser frem til mødet:

– Vi har en masse spændende ting med, vi kan præsentere. Nogle af dem kender I jo, siger han i torsdagens udgave af Bornholms Tidende.

– Frem for alt glæder vi os til at svare på nogle spørgsmål og få noget transparens. Jeg forventer, at vi har et åbent og ærligt møde med bornholmerne.

– Vi har et fælles projekt her, som vi skal have til at fungere – for at skabe fremdrift og økonomi på Bornholm og fortsætte den dynamik, der allerede er i gang på Bornholm, siger Carsten Jensen.

SENESTE NYHEDER

MEST LÆSTE BORNHOLM

15. NOV 2018 • 10:32 FOR ABONNENTER

Baskos ejer: Jeg sagsøger politiet

15. NOV 2018 • 08:12

Der graves færdigt på Vesterbro

15. NOV 2018 • 06:46 FOR ABONNENTER

Penge til nye døre og vinduer i Aarsdale

Mest læste