Molslinjen sender A-kæden til Bornholm: Vi har spændende ting med i aften
Foto: Berit Hvassum

18. JAN 2018 • 15:43 • AF JENS STUBKJÆR OG TOMMY KAAS

Molslinjen sender A-kæden til Bornholm: Vi har spændende ting med i aften

Her er de tre chefer for Molslinjen.

Fra venstre på billedet er det Jesper Skovgaard, kommerciel direktør, Poul Jacobsen, økonomidirektør og Carsten Jensen, administrerende direktør for Molslinjen og dermed Bornholmslinjen, sådan som de mødte bornholmerne på Folkemødet sidste år.

I aften er der tilbage på Bornholm, denne gang i Aakirkebyhallerne, og igen er det altså den absolutte A-kæde fra Molslinjen, der svarer på spørgsmål.

Bornholms Passagerforening har inviteret til det, de kalder et i øjenhøjde-møde mellem færgetrafikkens brugere og ledelsen for Molslinjen, som er ansvarlig for sejladsen fra 1. september og mindst 10 år frem.

Molslinjens administrerende direktør Carsten Jensen ser frem til mødet:

– Vi har en masse spændende ting med, vi kan præsentere. Nogle af dem kender I jo, siger han i torsdagens udgave af Bornholms Tidende.

– Frem for alt glæder vi os til at svare på nogle spørgsmål og få noget transparens. Jeg forventer, at vi har et åbent og ærligt møde med bornholmerne.

– Vi har et fælles projekt her, som vi skal have til at fungere – for at skabe fremdrift og økonomi på Bornholm og fortsætte den dynamik, der allerede er i gang på Bornholm, siger Carsten Jensen.

24. FEB 2018 • 09:20 FOR ABONNENTER

2012 – året hvor noget gik galt

24. FEB 2018 • 09:15

Det er glat derude

24. FEB 2018 • 09:11 FOR ABONNENTER

Alarm: Fiskebestand i Østersøen udsultet af orm

Mest læste