Allinge er ved at tabe tålmodigheden: Hvad sker der med jazzfestivalen?
Foto: Berit Hvassum

17. JAN 2018 • 19:56 • AF MADS WESTERMANN

Allinge er ved at tabe tålmodigheden: Hvad sker der med jazzfestivalen?

Allinge Jazzfestival har stor betydning for de erhvervsdrivende i byen, og derfor er det vigtigt, at jazzfestivalen også bliver til noget i 2018.

Sådan lyder det fra flere erhvervsdrivende på nordlandet, som er bekymrede over de manglende udmeldinger fra foreningen Allinge Jazzvenner, der hidtil har arrangeret Allinge Jazzfestival.

Derfor overvejer bestyrelsen i nordlandets erhvervsforening, 3770Erhverv, som blandt andet repræsenterer overnatningssteder og restauranter i Allinge, selv at tage initiativ til at sikre, at havnen i Allinge også i 2018 kommer til at genlyde af jazzmusik.

Det fortæller erhvervsforeningens næstformand, Klaus Juhl, der selv er hotelejer og restauratør.

Ligesom flere andre borgere og erhvervsdrivende i Allinge undrer han sig over, hvad der foregår i bestyrelsen for foreningen Allinge Jazzvenner, for tilsynelandende har flere medlemmer forladt foreningens bestyrelse, og der er ingen aktivitet i foreningen.

– Bliver Allinge Jazzvenner videreført og kommer der en jazzfestival i 2018, spørger Klaus Juhl og flere andre.

Den seneste officielle udmelding fra foreningens bestyrelse var aflysningen af en ekstraordinær generalforsamling, som skulle have fundet sted den 30. november 2017 i Bornholms Idræts- og Kulturcenter – Nordlandshallen.

Klaus Juhl og flere andre erhvervsdrivende på nordlandet er nu ved at tabe tålmodigheden med bestyrelsen for Allinge Jazzvenner. De overvejer i stedet selv at tage initiativ til at sikre, at der bliver holdt en jazzfestival i 2018.

Læs historien her – artiklen er for abonnenter.

SENESTE NYHEDER

16. DEC 2018 • 09:11 FOR ABONNENTER
Langelinies lange historie

MEST LÆSTE BORNHOLM

15. DEC 2018 • 12:02 FOR ABONNENTER

Tre på stribe til Cort

Mest læste

15. DEC 2018 • 12:02 FOR ABONNENTER

Tre på stribe til Cort