Regeringen pynter på tallene: Nej, der kommer IKKE 25 nye statsjob til Bornholm
Foto: Tommy Kaas

17. JAN 2018 • 13:35 • AF TOMMY KAAS

Regeringen pynter på tallene: Nej, der kommer IKKE 25 nye statsjob til Bornholm

De 18 medarbejdere, der omtales i regeringens plan Bedre Balance II, er ikke lig med 18 helt nye arbejdspladser på Bornholm.

Jobbene er nemlig forlængst meldt ud af regeringen, og der er derfor tale om genbrug, når regeringen igen bruger skattekontorets oprustning i Rønne som et led i omtalen af ekstra statsjob på Bornholm.

Det bekræfter Skatteministeriets presseafdeling over for Bornholms Tidende.

– De 18 nye medarbejdere, der omtales i regeringens Bedre Balance er de cirka 20 medarbejdere, som blev meldt ud af Skatteministeriet i juni sidste år i forbindelse med En Skatteforvaltning i hele Danmark, fortæller Christian Moselund Aaby, koordinerende pressemedarbejder i en mail.

– Der er altså ikke tale om, at der kommer 18 medarbejdere oven i de hidtil udmeldte 70, fortæller Christian Moselund Aaby.

Til gengæld bliver der tale om, at Rønne får syv arbejdspladser, når Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings callcenter rykker til Bornholm og samles med Jobsupport i Rønne.

Det har længe været Bornholms Regionskommunes ønske, at de to enheder skulle samles, fortæller borgmester Winni Grosbøll (S) til Bornholms Tidende.

SENESTE NYHEDER

MEST LÆSTE BORNHOLM

15. NOV 2018 • 10:32 FOR ABONNENTER

Baskos ejer: Jeg sagsøger politiet

15. NOV 2018 • 08:12

Der graves færdigt på Vesterbro

15. NOV 2018 • 06:46 FOR ABONNENTER

Penge til nye døre og vinduer i Aarsdale

Mest læste