Er det dig...? Sygeplejeskolen skal have ny rektor
Foto: Allan Rieck

16. JAN 2018 • 17:31 • AF JAKOB MARSCHNER

Er det dig...? Sygeplejeskolen skal have ny rektor

Bornholms kommende sygeplejersker, sosu-assistenter og pædagogiske assistenter skal have ny øverste chef for deres uddannelse. Rektor Kirsa Ahlebæk fra Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole går på pension, og hendes stilling er netop slået op.

Den nye rektor skal være "visionær og strategisk velfunderet", have en relevant akademisk uddannelse og gerne en lederuddannelse og skal også have erfaring med at lede på uddannelsesområdet. Evner for at få knappe økonomisk midler til at slå til er også påkrævet.

"Vi forventer, at du har økonomisk viden og erfaring, der kan sikre skolens økonomiske grundlag - også i en tid, hvor finanslovsbevillingerne er vigende - og hvor nedbringelse af frafald og effektiviseringer i driften er vigtige redskaber", hedder det i stillingsopslaget.

Skolen flytter til sommer til nye lokaler på Campus Bornholm, og det ryk skal den nye rektor også være i stand til at håndtere. Stillingen kræver derfor også "strategisk og organisatorisk forståelse og handlekraft, der samtænker skolen som en helhed og som en del af en større lokal uddannelsesinstitution".

Ud over et godt netværk på hospitalerne, i hjemmeplejen og andre steder, der aftager de studerende, skal den nye rektor desuden kunne bringe et hold til at fungere godt sammen internt. Skolen ønsker en ny rektor, der "har en involverende, anerkendende, synlig og åben ledelsesstil - og kan skabe sammenhængskraft i forhold til organisationens forskellige grupper".

Skolen uddanner i alt 215 studerende om året. Fristen for at søge stillingen udløber den 14. februar.

SENESTE NYHEDER

21. FEB 2019 • 22:45SPORT
Guldnål til Aarsballe-leder
21. FEB 2019 • 20:59
DAT-flyver to timer forsinket
21. FEB 2019 • 19:16 FOR ABONNENTER
Destinationen: X Factor på Bornholm er guld værd
21. FEB 2019 • 18:08 FOR ABONNENTER
Fuldt hus på idrætsskolen
21. FEB 2019 • 16:38 FOR ABONNENTER
Molslinjen optimerer sejlruter i jagten på bedre komfort

MEST LÆSTE BORNHOLM

20. FEB 2019 • 15:55
Ny take away slår dørene op
21. FEB 2019 • 12:42 FOR ABONNENTER

Molslinjen: Passagererne er blevet mere tilfredse

Mest læste