Hospitalets patienter er tilfredse – men efterlyser mere information om ventetider
Foto: Berit Hvassum

13. JAN 2018 • 14:02 • AF LISBET HOLST

Hospitalets patienter er tilfredse – men efterlyser mere information om ventetider

Langt de fleste patienter på akutmodtagelsen på Bornholms Hospital er alt i alt tilfredse med den behandling, de får, og synes, at ventetiden er acceptabel.

Men de synes, at det kniber gevaldigt med information om ventetiden.

De fleste patienter oplever, at de ikke bliver tilstrækkeligt orienteret om, hvor længe de skal vente på at komme i behandling, og de mener heller ikke, de får dækket deres behov for smertelindring her og nu, mens de er i akutmodtagelsen.

Det viser den årlige LUP Akutmodtagelse 2017, der er en årlig landsdækkende spørgeskemaundersøgelse af patienters oplevelser med hospitalernes akutmodtagelser eller -centre i perioden 23. august til 12. september 2016.

2014 patienter (51 procent) på akutmodtagelsen på Bornholms Hospital svarede på spørgeskemaet.

Hvor det efter patienternes mening kniber med smertelindring og information om ventetid, så føler 42 procent af patienterne sig i meget høj grad velkomne - 43 procent i høj grad - når de ankommer til akutmodtagelsen.

Her scorer akutmodtagelsen på Bornholms Hospital over landsgennemsnittet og bedre end i patienttilfredsheds-undersøgelsen 2016.

De fleste patienter oplever, at de løbende bliver informeret om, hvad der skal foregå, og at de får svar på de spørgsmål, de stiller. Patienterne melder også om en meget tydelig skiltning til akutmodtagelsen.

Overordnet er i alt 74 procent af patienterne enten i høj grad eller meget høj grad tilfredse med deres besøg og oplever, at deres sygdom/skade behandles, så de er trygge ved at skulle hjem.

SENESTE NYHEDER

MEST LÆSTE BORNHOLM

8. DEC 2018 • 15:04
Bertil går på pension

Mest læste