Ny chef for Melstedgård

11. JAN 2018 • 09:56 • AF TOMMY KAAS

Ny chef for Melstedgård

I 2018 bliver madkulturhuset Gaarden og Melstedgård samlet under én ledelse, når Mikkel Bach-Jensen, som hidtil har stået i spidsen for madkulturhuset, også får ansvaret for ledelsen af Melstedgård.

Det er en både naturlig og logisk udvikling, fortæller Jacob Bjerring-Hansen, Museumsdirektør for Bornholms Museum, som har Melstedgård, som én af sine fire afdelinger:

– Mikkel har været med siden opførelsen af Bornholms Madkulturhus i 2015 og vi har haft glæde af et tæt samarbejde i nu tre gode sæsoner. Sammenhængskraften mellem Melstedgård og Madkulturhuset er uhyre vigtig for gæstens samlede oplevelse på gaarden og den styrker vi nu ved at samle ledelsen, siger han.

Faktisk er Gaarden to virksomheder i tæt alliance, for mens Melstedgård er én af Bornholms Museums afdelinger, er Madkulturhuset og gårdbutikken Skafferiet de seneste tre år blevet forpagtet af foreningen Gourmet Bornholm, hvor Mikkel Bach-Jensen også fungerer som sekretariatschef.

Som sådan er der mange bekendte i den nye ligning, siger den nye samlede leder af gaarden.

– Jeg kommer jo tættere på i forvejen gode kolleger og jeg glæder mig meget til at folde gaardens potentiale endnu bedre ud sammen med alle de dygtige folk på matriklen, siger Mikkel Bach-Jensen.

Foruden en samlet ledelse, skal der også findes en ny driftsansvarlig, som skal drive det historiske landbrug på Melstedgård. Den proces starter her i januar, oplyses det i en pressemeddelelse.

Med den nye struktur på plads ser både Bornholms Museum og Gourmet Bornholm frem til et nyt og spændende kapitel og endnu stærkere koordination og samarbejde mellem de to organisationer, for det har vist sig at være en god ide at indgå i et samarbejde på tværs, oplyser parterne.

Den nye organisering er trådt i kraft pr. 1. januar i år.


Mikkel Bach-Jensen. Foto: Allan RieckSENESTE NYHEDER

15. OKT 2018 • 18:52 FOR ABONNENTER
Svedig fest og nye trin
15. OKT 2018 • 17:08 FOR ABONNENTER
Valentinos er tilbage: Vi kan ikke undvære det
15. OKT 2018 • 15:14 FOR ABONNENTER
Mandagens leder: Øen og Christiansøfarten er vokset sammen
15. OKT 2018 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste

12. OKT 2018 • 18:32 FOR ABONNENTER

Viking og Tejn mødes i første lokale opgør i e-sport

11. OKT 2018 • 14:05 FOR ABONNENTER

Pigefodbold er igen blevet populært på Bornholm

10. OKT 2018 • 09:21SPORT

BHS-Almeborg henter forstærkning