Lokal efterskole søger lokale elever

10. JAN 2018 • 06:31 • AF HENRIK NIELSEN

Lokal efterskole søger lokale elever

Man behøver ikke sejle over Østersøen for at gå på efterskole.

Det er budskabet fra Bornholms Efterskole, som i de seneste år har haft flere bornholmske elever. Faktisk er det en tendens flere steder i landet, at elever vælger efterskoler tættere på deres bopæl.

Det fortæller Bornholms Efterskole i en pressemeddelelse forud for efterskolernes aften onsdag.

På skolen i Rønne vil elever og lærere stå klar til en uformel snak, rundvisning og til at svare på de spørgsmål, som potentielle elever og deres forældre måtte have.

Bornholms Efterskole har de seneste år ændret sin profil og har siden 2010 været en almen efterskole. Alligevel oplever skolen, at mange bornholmere stadig har en opfattelse af, at efterskolen i Blykobbe Plantage er specialskole for københavnske børn.

Skolen har ændret sin profil for at ramme en bornholmsk ånd med fokus på øens særlige muligheder, og den byder på natur, nærvær, trygge rammer, økologi og dedikerede undervisere.

Den tror på, at alle kan lære og bevare lysten til at lære, samt at et motiverende fællesskab og differentieret undervisning med udfordrende linjer og inkluderende engagement kan udvide elevernes personlige og faglige horisont.

Efterskolen har linjerne adventure, mountainbike og media.

SENESTE NYHEDER

23. MAR 2018 • 11:14
Eva Holm Jensen fundet død
23. MAR 2018 • 10:55 FOR ABONNENTER
Lederen: En dag til historiebøgerne

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste