Hvad sker der i en vegetars krop?
Foto: Jens-Erik Larsen

7. JAN 2018 • 10:12 • AF ANNA GUDMANN

Hvad sker der i en vegetars krop?

Hvad sker der i en vegetars krop, som ikke sker i en kødspisers? Det vil læge Tobias Schmidt Hansen belyse ved et foredrag onsdag den 24. januar.

Det er Dansk Vegetarisk Forening (DVF), der står bag oplægget, som foregår på toppen af Snorrebakken i AOFs lokaler.

Tobias Schmidt Hansen er i gang med en en foredragstur i hele landet, og i den forbindelse kommer han til Rønne for at snakke om fordelene ved at vælge en vegetarisk kost.

Tobias Schmidt Hansen er medforfatter til bogen ”Den plantebaserede kost”, og han har en stor interesse i livstilsmedicin.

– Tobias ønsker at styrke forståelsen for, hvordan de store livsstilssygdomme opstår, og hvordan vores kost både kan forårsage, forebygge og endda i visse tilfælde behandle disse sygdomme. Og i foredraget vil han derfor se nærmere på, hvordan kosten og særligt den plantebaserede kost påvirker vigtige risikofaktorer som vægt, kolesterol, blodtryk og insulinresistens, skriver Dansk Vegetarisk Forening i en pressemeddelelse.

Den 1. januar meldte DVF halvdelen af billetterne solgt.

Det er muligt at købe en vegetarisk sandwich til pausen fra Siku, en vegansk isbutik, som forventeligt udvider til at blive en vegansk café.

Mest læste