Idéer til indretning af det nye kontor

SPONSORERET AF JUSTMORE.DK

Idéer til indretning af det nye kontor

Hvis du som virksomhedsejer er på vej til at flytte firmaet ind i nye kontorbygninger, er der spændende tider forude. Det er trods alt altid spændende at komme ud og prøve noget nyt og skabe et nyt hjem, der kan agere base for virksomheden. Samtidigt giver det dig den perfekte mulighed for at kunne afprøve forskellige ting i forbindelse med indretningen. Du kan dermed opnå det perfekte drømmekontor, som du har gået og drømt om at realisere for virksomheden. Endvidere kan du drage stor fordel af at forhøre dig rundt omkring og opsøge informationer og inspirationskilder, så du kan få indrette det nye kontor så hensigtsmæssigt som overhovedet muligt. Eksempelvis fremstår det oplagt at skabe et mødelokale, der kan rumme alle dine ansatte og være det primære mødested. Her er det vigtigt, at der er plads til alle, og at alle kan få de fornødne informationer eventuelt via et whiteboard til kontor.

Et whiteboard er den perfekte informationskilde
I disse dage anvender de fleste virksomheder naturligvis i høj grad også elektroniske opslagstavler, der kan tilkobles computere og lignende digitale enheder. Ikke desto mindre er der ligeledes god grund til at investere i et whiteboard, da dette ganske enkelt aldrig går af mode. Sådan en opslagstavle kan du nemlig altid stole på, da der ikke ligefrem kan opstå tekniske problemer. Dertil slipper du for at koble noget som helst til strømstik, og du opnår med sikkerhed langt nemmere de ansattes opmærksomhed, når du snakker. Elektroniske tavler derimod har en tendens til at tiltrække for meget opmærksomhed væk fra emnet.

Ydermere er det utroligt nemt at slette, erstatte, supplere og skrive nyt på et whiteboard. Du kan således genbruge den samme tavle til forskellige formål igen og igen. Der kommer dermed næppe til at opstå et behov for at erstatte et nyt whiteboard lige foreløbigt. Udover det forekommer hensigtsmæssigt at placere ét eller to i mødelokalet, er det også oplagt at investere i flere til resten af kontoret. For eksempel giver det god mening at have et whiteboard på væggen i køkkenet eller spisestuen, så dine ansatte kan holde sig orienteret, mens de spiser deres frokost eller drikker deres kaffe.

Undgå besværet og illustrer dine tanker uden hindringer
Nutidens elektronik byder ganske vist på mange forskellige nye muligheder. Ikke desto mindre kan de digitaliserede løsninger ikke overgå den effektivitet og funktionalitet, som et klassisk whiteboard symboliserer. Du kan altid skrive en ny tekst, et nyt punkt på dagsordenen eller en note i en fart, uden det store besvær. Endvidere kan du nemt og hurtigt tegne illustreringer, tabeller eller lignende, hvis du ønsker at uddybe en pointe. Endeligt kan du nemt hænge diverse former for opslag op på tavlen, så alle kan følge med i hvad, mødet handler om, eller hvad der er vigtigt at vide for arbejdsdagen. Der er med andre ord ingen hindringer, når det kommer til brugen af et whiteboard. Af denne årsag er det et solidt og ideelt valg til indretningen af din virksomheds nye kontor.


Mest læste

25. MAR 2019 • 20:05 FOR ABONNENTER

Godt år i Hasle IF – selv om medlemmerne er faldet fra

25. MAR 2019 • 13:49 FOR ABONNENTER

BHS-Almeborg vil overgå sig selv