Bornholmerne ønsker også mere lige tænder med invisalign

SPONSORERET AF TPOBRO

Bornholmerne ønsker også mere lige tænder med invisalign

Danskere over hele Danmark oplever, at de er utilfredse med deres udseende. Det er en generel tendens i landet, der måske særligt skyldes det stigende brug af sociale medier, som skaber nogle idealer, som kan være svære at leve op til. Denne utilfredshed er også at finde på Bornholm, selvom man som bornholmer måske kunne drømme om, at denne kedelige tendens ikke skulle komme til solskinsøen. Dog er det som sagt svært at undgå, når medierne eksisterer alle steder. Der er ingen tvivl om, at det selvfølgelig er vigtigt, at man ikke bukker under for disse høje standarder og umulige forventninger, men man kan samtidig også opleve, at man virkelig har nogle udseendemæssige skævheder, som gør, at ens selvtillid forringes. I sådan et tilfælde kan det være nødvendigt, at man gør noget ved det for at sikre sig en bedre livskvalitet.

En af de ting, som mange finder sig selv utilfredse med, er tandsættet. Ens tænder har en enorm indflydelse på ens smil, som man gerne skal bruge så meget som muligt for at være glad. Hvis man ikke er tilfreds med sine tænder, kan man have tendens til at lade være med at smile, og dette vil automatisk have en negativ effekt på ens tilværelse. Derudover er det selvfølgelig generelt et problem, hvis man er i en konstant boble af manglende selvtillid, fordi man ikke finder ens tandsæt smukt. De færreste er hunderede procent tilfredse med, hvordan deres tænder ser ud, for der vil altid være en tand, der kunne være hvidere eller mere lige. Dog er det ikke denne slags problemer, der har indflydelse på ens livskvalitet. Det er derimod de tilfælde, hvor ens tandsæt har negativ indflydelse på, hvordan ens generelle udseende fremstår. Her er der heldigvis løsninger, der kan hjælpe en med at blive mere tilfreds. Det kunne for eksempel være invisalign. Læs mere her.

Invisalign – en bøjle for voksne
De fleste kender en, der har haft bøjle. Det er nemlig meget almindeligt, at man i løbet af sine teenages år kommer til at skulle bære dette stykke metal for at få rettet tandsættet. Dog oplever mange voksne, der ikke har haft bøjle på i deres unge dag, fortsat, at de ikke er tilfredse med, hvordan deres tænder ser ud. Her er invisalign en glimmrende løsning. Det er nemlig en bøjle/skinne, der er gennemsigtig, og som er tilpasset ens eget tandsæt, så det ender med at blive præcis, som man vil have det.

Tag til djævleøen for at få lavet invisalign
På trods af, at Bornholm er en ø, der har meget, og i manges øjne en ø der har, hvad man har behov, så er det altså ikke muligt at få lavet invisaling på Bornholm. Derfor kan det altså være nødvendigt, at man besøger landets hovedstad, nemlig København, hvis man skal have dette lavet. Hvis man virkelig er utilfreds med sit tandsæt, vil turen til djævleøen være det hele værd, og man kan eventuelt lave en weekend ud af det, hvis man synes, at rejsen er for lang. Besøg evt. TPOBRO på østerbro.


Mest læste

13. JUL 2019 • 19:49 FOR ABONNENTER

Træneren savner opbakning til Nexøs nye projekt