Firmaet har Bornholms højeste vækst: Det ændrer ikke vores hverdag – men...
Foto: Berit Hvassum

17. DEC 2017 • 16:02 • AF ANNA GUDMANN

Firmaet har Bornholms højeste vækst: Det ændrer ikke vores hverdag – men...

Borntek Industri har vækstet 314 procent på fire år. Dermed ligger de øverst på listen af de bornholmske virksomheder, der er endt på Gazellelisten, som blev offentliggjort i denne uge.

Erhvervsavisen Børsen udarbejder Gazellelisten, som giver et overblik over knap 2.000 danske virksomheder, der haft en omsætningsvækst på minimum 100 procent i løbet af de seneste fire år.

Det er anden gang Borntek Industri er på listen. Firmaet producerer komponenter til underleverandører.

Direktør Casper Poulsen er beæret over placeringen på listen.

– Det er en anerkendelse af, at vi har formået at vækste stabilt og sikkert. Og så er det i bund og grund et flot selskab at komme i, det er jo ikke alle, der kommer på den liste, siger han.

– Det er jo ikke, fordi vi har gjort noget specielt andet end at gøre vores arbejde og gøre så meget af det, som vi kunne komme til. Det ændrer ikke vores hverdag, men det er alligevel ret fedt, siger Casper Poulsen og understreger, at der ligger hårdt arbejde bag udviklingen.

– Det er nogle hårde år, vi har været igennem, fordi vi er vækstet så meget. Det har krævet meget af virksomheden og medarbejderne, der er nogle familier, der har stået for skud.

Årsagen bag Borntek Industris succes er svær at forklare kortfattet, mener Casper Poulsen, men han fortæller alligevel, at det handler om et godt forhold til kunderne, ligesom det betyder meget, at der er gang i produktionen ude i verden.

SENESTE NYHEDER

15. JUL 2018 • 19:09 FOR ABONNENTER
Det sker ikke hver dag: Sjældent fund opdaget ved Arnager
15. JUL 2018 • 08:23 FOR ABONNENTER
Tørken koster dyrt: Landbrug har taget hul på vinterfoderet

MEST LÆSTE BORNHOLM

14. JUL 2018 • 06:02
Aakirkeby er klar til retrofest
14. JUL 2018 • 08:13 FOR ABONNENTER
Handelsstandsforening: Handl lokalt for alles skyld

Mest læste