Nogle af dem skal til Rønne: Skat har varslet flytning af mange medarbejdere
Foto: Tommy Kaas

14. DEC 2017 • 14:14 • AF TOMMY KAAS

Nogle af dem skal til Rønne: Skat har varslet flytning af mange medarbejdere

Torsdag formiddag har 2.500 medarbejdere i Skat fået besked på, at de inden længe skal arbejde på en helt anden adresse. Det skriver Avisen.dk.

Regeringens stort anlagte udflytning af statslige arbejdspladser blev ellers sparket til hjørne onsdag aften, da innovationsminister Sophie Løhde (V) fortalte, at planen først bliver offentliggjort til januar.

Men det gælder altså ikke for Skat, der fremover skal bestå af syv nye styrelser, siger formand for HK Stat, Ulla Fabricius til Avisen.dk.

– Over 2.500 medarbejdere har her til formiddag fået beskeden. Nogle steder er der panik. Der havde de slet ikke set det komme. Og andre steder skal man ikke flytte så langt som frygtet, siger hun til Avisen.dk.

Bornholm fik ikke en af de syv nye styrelser hos Skat, da de blev fordelt. Til gengæld er planen at opruste skattekontoret på havnen i Rønne fra de hidtidige cirka 50 medarbejdere til 70 ansatte.

Det har Peter Juel Jensen fra Venstre tidligere fortalt til Bornholms Tidende.

Medarbejderne skal vide, hvor de skal hen
På landsplan har Skat meldt ud om den store flytteplan nu, fordi myndigheden er så stor en størrelse, siger Ulla Fabricius til Avisen.dk.

– Man kan ikke holde til, at medarbejderne ikke ved, hvor de skal hen, siger hun.

Ifølge Ulla Fabricius skal nogle flytte arbejdssted i 2018, andre i 2019 og nogle få i 2020. Et stort puslespil med de syv styrelser skal nemlig gå op i en højere enhed. Nogle steder skal en ny styrelse rykke ind i lokaler, hvor en anden styrelse først skal flytte fra.

Det er allerede meldt ud, hvor de syv nye styrelsers hovedkontorer skal placeres. Men hertil kommer en række andre adresser, der bliver fordelt i hele landet, siger Ulla Fabricius.

Den nye Skattestyrelses hovedkontor bliver i København, men medarbejdere skal også fordeles ud på 17 andre adresser i blandt andet Struer og Aalborg.

Den nye Motorstyrelse får hovedsæde i Aalborg, men får også adresse fire andre steder i landet. Blandt andet i Høje Taastrup og Aarhus.

SENESTE NYHEDER

21. OKT 2018 • 09:45 FOR ABONNENTER
Analyse: At gøre det populære rækker ikke for Venstre

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste