Hotel Griffen lokker turister med spaweekend
Foto: Jens-Erik Larsen

10. DEC 2017 • 10:32 • AF HENRIK NIELSEN

Hotel Griffen lokker turister med spaweekend

Det bornholmske turisterhverv har i mange år talt om sæsonforlængelse, men de konkrete tiltag har det været så som så med. Det prøver Hotel Griffen at gøre noget ved. Og det handler ikke om at opfinde nye oplevelser, men om at sammensætte eksisterende tilbud på en interessant måde for gæsterne.

Det fortæller administrerende direktør Trine Richter i en pressemeddelelse.

Med produktet Spa–Spis–Koncert tilbyder hotellet gæsterne en spaweekend kombineret med koncertoplevelser i Musikhuzet. Henover vinteren har Musikhuzet et program med store danske navne, og det skal hotellets gæster opleve, mener Trine Richter.

Under et Spa–Spis–Koncert-ophold får gæsterne først adgang til Hotel Griffens spaområde. Hotellet har netop indgået en aftale med Alea Byder, som nu har sin faste praksis på hotellet.

Dermed får gæster bedre muligheder for at få wellness-behandlinger.

Efter spaen bliver gæsterne budt inden for i hotelrestauranten Gs Køkken, inden turen går videre til musikoplevelser i Musikhuzet.

Efter morgenmad næste morgen er der tid til endnu et besøg i spaen eller en tur til for eksempel Hammerknuden eller bisonskoven.

Trine Richter beskriver Spa-Spis-Koncert som en perfekt kærlighedstur.

Positiv virkning
Hoteldirektøren forventer, at det kommer til at tage år og mange markedsføringskroner, inden Bornholm er blevet kendt som en spadestination. Men hun kan se, at markedet er tilstede. Allerede efter første annonce i Børsen blev der solgt 10 ophold, fortæller hun.

I pressemeddelelsen fortæller pr-ansvarlig Peter Andreas Harteg fra Musikhuzet, at spillestedet også er glad for samarbejdet. Flere gæster til koncerterne giver en bedre rentabilitet og dermed mulighed for at gøre Musikhuzets musikudbud større og bedre til glæde for alle, forklarer han.

For Trine Richter handler det om at skabe en positiv cirkelvirkning. Jo flere gæster, desto flere oplevelser vil holde åbent, hvilket igen vil tiltrække flere gæster til Bornholm, forklarer hun.

SENESTE NYHEDER

21. OKT 2018 • 09:45 FOR ABONNENTER
Analyse: At gøre det populære rækker ikke for Venstre

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste