Bevar effektiviteten med Machine Vision løsninger

SPONSORERET AF TRIVISION

Bevar effektiviteten med Machine Vision løsninger

TriVision A / S har i løbet af det sidste årti arbejdet med at udvikle automatiserede maskinsynsystemer til fremstillingsindustrien ved at udvikle vores Packaging Inspector.

Machine Vision er et af Trivisions specialområder, hvor der arbejdes med: datalogi, optik, maskinteknik og industriel automation.

Maskinsyn bruges til inspektion af fremstillede varer som mejeri, næringsmiddel, emballage, elektronik, byggematerialer, medicinske produkter og meget mere.

Produktion optimering
En række forskellige industrier har optimeret deres processer ved at anvende avanceret visionsteknologi for at automatisere produktionsunderretning ved hjælp af billedforbehandling og hermed fjerne behovet for manuel arbejdskraft i kvalitetskontrollen.

TriVision machine vision system er designet til at inspicere segmenterede objekter gennem automatiseret vision trigger afvisning, når der bliver spottet fejl på produktet.

Producentindustrien afhænger af hastighed og udbytte i deres produktion, og derfor er det nødvendigt at erstatte manuelle inspektioner med automatiseret styring, der drives ved digital billedbehandling.

Hvorfor vælge TriVison vision system?
Industrielle inspektionssystemer bidrager til produktionens perfektion. Udvikling af intelligente Machine Vision-løsninger forhindrer produkter med produktionsfejl, fejl i mærkning eller pletterede overflader.

TriVision udvikler avancerede automatiske vision systemer til at opretholde et højt kvalitetskontrol niveau ved samtidig at indsamle gyldige data om produktets ydeevne og give producenterne indsigt i, hvor produktionslinjen kan optimeres.

TriVision's maskinsynsystemer er designet og konstrueret til at udføre en række specifikke opgaver, der er nødvendige for industriel produktion. TriVision er anerkendt som et brugervenligt system, hvor enhver medarbejder kan udføre opgaver uden at have brug for særlig viden, men snarere en generel teknisk præsentation.

Fordele ved TriVision Machine Vision løsning

Undgå produkter med produktionsfejl.

Undgå produkter med fejl i deres udseende.
Alle produkter bliver scannet, og de der mistænkes for konstruktionsfejl, fjernes fra produktionslinjen, før de risikerer at blive leveret videre til detailhandlerne.

Mangelfuld emballage har flere farer, den ene er forbrugeren forsøger ofte at undgå produkter med defekt emballage på grund af usikkerhed om, hvorvidt produktets kvalitet er blevet kompromitteret.

En anden og langt mere afgørende bekymring, hvis du producerer produkter med kort udløb, kan defekt emballage faktisk føre til for tidlig nedbrydning.

Undgå produkter med forkerte oplysninger (forkerte etiketter eller forkert udskrivning)

Hvert produkt har sin unikke stregkode, der scannes med vores machine vision system og og derved undgå forkert mærkning.

TriVision er specialiseret i at integrere industrielle inspektionssystemer til fødevareindustrien ved hjælp af avanceret it- og kamerateknologi.

Vores systemers hovedformål er at levere en fejlfri produktion til virksomheder i fremstillingsindustrien, der er dedikeret til at minimere affald og forbedre effektiviteten.

Kom i kontakt med TriVision-eksperter og eliminer produktionsfejl, mens vi forbedrer produktkvaliteten og reducerer omkostningerne i prisen.


Mest læste

25. MAR 2019 • 20:05 FOR ABONNENTER

Godt år i Hasle IF – selv om medlemmerne er faldet fra

25. MAR 2019 • 13:49 FOR ABONNENTER

BHS-Almeborg vil overgå sig selv