De betaler ham for at vinde cykelløb: Pengene lokkede Magnus Cort til Astana

27. NOV 2017 • 12:35SPORT • AF TOMMY KAAS

De betaler ham for at vinde cykelløb: Pengene lokkede Magnus Cort til Astana

Orica-Scott var for længe om at komme med et kontrakttilbud til sin bornholmske komet, Magnus Cort, som efter tre år på det australske cykelhold nu skifter til det kasakhiske mandskab Astana.

Det fortæller Magnus Cort i et interview med facebooksiden Magnus ConCort Nielsen, der drives af bornholmeren Simon Dam Hansen.

Magnus Cort havde egentlig forventet at fortsætte hos Orica-Scott, men da tilbuddet udeblev, gik bornholmerens agent i gang med at tale med en række andre hold.

Buddet fra Astana var "rigtig godt", fortæller Magnus Cort, og det var altså et tilbud, "som Orica-Scott slet ikke kunne matche, da de endelig kom med et bud", lyder det fra den 24-årige professionelle cykelrytter.

Ifølge Ekstra Bladet sikrer skiftet til Astana Magnus Cort en årsløn på op mod 550.000 euro, svarende til cirka fire millioner kroner.

Og til den pris skal der leveres resultater i det løbsprogram, som holdet har præsenteret Magnus Cort for.

– De har jo en klar forventning om, at jeg skal vinde nogle løb til holdet, gerne i første del af sæsonen, det passer mig rigtig godt, fortæller Magnus Cort.

Han kan endnu ikke løfte sløret for, hvordan hans 2018-program kommer til at se ud.

– Men jeg kan da godt sige, at det er planen, at jeg skal køre en del med Fuglsang sidst på foråret, fortæller Magnus Cort.

Mest læste

19. JAN 2019 • 19:17 FOR ABONNENTER

Frederik føler sig klar til Superligaen