Nyt koncept: Så er der take away på Hallegaard
Foto: Berit Hvassum

21. NOV 2017 • 09:59 • AF TOMMY KAAS

Nyt koncept: Så er der take away på Hallegaard

Fredag åbner Hallegaard i Østermarie op for et nyt koncept.

Resten af året er der nemlig mulighed for om fredagen at købe dagens ret, enten som frokostservering eller som en take away-aftensmad.

Det fortæller indehaver Jørgen Toft Christensen.

På fredag er det den franske gryderet cassoulet, der er på menuen.

Hallegaard har i øvrigt også gang i et samarbejde med Naturstyrelsen på Bornholm, hvor man køber det vildt, som bliver nedlagt. Det er således muligt at sætte bornholmsk vildt på menuen, oplyser Jørgen Toft Christensen, som parterer dyrene op i ryg, kølle, bov, hele halse, mørbrad, filet og fars.

SENESTE NYHEDER

19. NOV 2018 • 19:53 FOR ABONNENTER
Enhedslisten vil gøre klimadebatten nærværende
19. NOV 2018 • 19:29 FOR ABONNENTER
Ny butik slog dørene op i præstegården
19. NOV 2018 • 18:56
Organist modtog sin store pris
19. NOV 2018 • 17:44 FOR ABONNENTER
Nyt julebal kan blive en sjov tradition
19. NOV 2018 • 16:35 FOR ABONNENTER
Masser af ideer – men for få mennesker på klyngemøde
19. NOV 2018 • 14:33 FOR ABONNENTER
– Klimaforandringer er et vilkår for alle

MEST LÆSTE BORNHOLM

18. NOV 2018 • 13:33
Mejeriet bygger stadig
18. NOV 2018 • 16:17
Unge kan søge haslelegat

Mest læste

17. NOV 2018 • 09:33 FOR ABONNENTER

Tiden modarbejder et nyt FC Bornholm

16. NOV 2018 • 18:55 FOR ABONNENTER

Spændende avlshingst flytter til Bornholm

15. NOV 2018 • 16:45 FOR ABONNENTER

Toft tror på titlen