Nyt koncept: Så er der take away på Hallegaard
Foto: Berit Hvassum

21. NOV 2017 • 09:59 • AF TOMMY KAAS

Nyt koncept: Så er der take away på Hallegaard

Fredag åbner Hallegaard i Østermarie op for et nyt koncept.

Resten af året er der nemlig mulighed for om fredagen at købe dagens ret, enten som frokostservering eller som en take away-aftensmad.

Det fortæller indehaver Jørgen Toft Christensen.

På fredag er det den franske gryderet cassoulet, der er på menuen.

Hallegaard har i øvrigt også gang i et samarbejde med Naturstyrelsen på Bornholm, hvor man køber det vildt, som bliver nedlagt. Det er således muligt at sætte bornholmsk vildt på menuen, oplyser Jørgen Toft Christensen, som parterer dyrene op i ryg, kølle, bov, hele halse, mørbrad, filet og fars.

21. FEB 2018 • 07:54

Cafeejer må udsætte åbning

21. FEB 2018 • 07:53

Tørstig tyv i Tejn

Mest læste