Børsen har spist på Kadeaus nye grillbar: Burgeren er saftig som en bornholmsk saltvandsbølge
Foto: Bobbabella

20. NOV 2017 • 08:08 • AF TOMMY KAAS

Børsen har spist på Kadeaus nye grillbar: Burgeren er saftig som en bornholmsk saltvandsbølge

Fredag var der officiel åbningsdag på Kadeaus nye grillbar, Bobbabella, i Tivoli.

Her er bornholmerdrengene Rasmus Kofoed, Nicolai Nørregaard og Magnus Høegh Kofoeds nyeste påhit en del af den nye Tivoli Food Hall, hvor 15 nye spiseforlystelser er samlet.

Børsens madanmelder har været forbi, og han er begejstret.

Han kalder åbningen af Bobbabella for den største fangst for Tivoli, som altså har formået at tiltrække de bornholmske michelindrenge til det nye koncept.

Og maden i grillbaren får tommelfingeren op af Ole Troelsø.

– Selvom det er uventet, at Kadeau kaster sig over shawarma, burgere og pomfritter, så er det forventeligt, at kvaliteten ligger helt oppe under overliggeren, skriver han i Børsen.

Shawarmaspyddet, der er bygget op af kylling og lam, får roser med på vejen. Det samme gør en mediumstærk chilisovs og et godt fladbrød.

– Også Bobbabella-burgeren var en fornøjelse, lavet med kød, der var helt rent i smagen, og saftigt som en bornholmsk saltvandsbølge, der skyller ind over et troldebarn, skriver Ole Troelsø.

SENESTE NYHEDER

12. DEC 2017 • 14:00NAVNE
Dødsfald
12. DEC 2017 • 08:14
Kort strømafbrydelse

MEST LÆSTE BORNHOLM

11. DEC 2017 • 19:30
Nye ejere pumper penge i Kadeau

Mest læste