Ny direktør ansat på Møbelfabrikken
Foto: Allan Rieck

17. NOV 2017 • 10:15 • AF ELISABETH KROGH

Ny direktør ansat på Møbelfabrikken

Bestyrelsen bag erhvervs- og iværksætterhuset Møbelfabrikken i Nexø har ansat Carsten Aalling som direktør for den videre drift af Bornholms iværksætterhus i Nexø.

Carsten Aalling har en lang og international karriere inden for belysning, og har i den forbindelse kendskab til iværksættere, svære start ups og udvikling af nye koncepter.

Med sig har han desuden et stærkt netværk og mange spændende tanker til, hvordan Møbelfabrikken kan udvikle sig, oplyser bestyrelsen i en pressemeddelelse.

52 årig Carsten Aalling flytter med sin familie fra Middelfart til Bornholm, som han har et særligt forhold til. Hans oldefar er Emil Ipsen, grundlæggeren af Brændegårdshaven – en have, hvor Carsten Aalling tjente sine første lommepenge.

- Jeg glæder mig helt vildt til at starte på Møbelfabrikken. Det der grundlæggende driver mig er godt købmandskab, og det at udrette noget, som skaber resultater. Jeg glæder mig til samarbejdet med bestyrelsen om at får stedet til at spire og gro, fortæller Carsten Aalling.

Carsten Aalling starter 2. januar 2018.

Møbelfabrikken har har 5.000 kvadratmeter under tag og 46.000 kvadratmeter erhvervsjord til at vokse i. Pt. beskæftiger erhvervs- og iværksætterhuset seks personer.
21. FEB 2018 • 07:54

Cafeejer må udsætte åbning

21. FEB 2018 • 07:53

Tørstig tyv i Tejn

Mest læste