Peter Loft: Kommunens ansatte skal holdes fri af valgkampen
Foto: Scanpix

10. NOV 2017 • 20:54 • AF FLEMMING KOFOED

Peter Loft: Kommunens ansatte skal holdes fri af valgkampen

De mange ansatte i regionskommunen skal holdes fri for at risikere at blive benyttet som en del af den kommunale valgkamp.

Derfor har kommunaldirektør Peter Loft besluttet, at medierne ikke skal have lov til at lave indslag fra f.eks. plejehjem og skoler som led i deres dækning af valgkampen.

– Der har været nogle arrangementer rundt omkring i de kommunale bygninger, skoler, plejehjem og så videre, hvor f.eks. et tv-hold har haft ønske om at følge en hjemmehjælper eller plejepersonale en periode for at få syn for sagen i hele det her spørgsmål, om der nu er tid nok til at passe de ældre og så videre, siger han.

– Det gør vi sådan set meget gerne til daglig, men nu hvor der er valgkamp, skal vi være meget forsigtige med at lægge bygninger og personale til den slags arrangementer. Dels fordi det i kampens hede uvægerligt vil komme til at give et skævt eller måske knap så nuanceret billede af den indsats, der rent faktisk ydes, og dels for at beskytte medarbejdere mod udtalelser, de sådan set ikke har lagt nogen politisk holdning i, men som efterfølgende vil blive udlagt som et politisk statement af en eller anden art, siger Peter Loft.

Læs historien i Bornholms Tidende fredag.

SENESTE NYHEDER

26. SEP 2018 • 06:34 FOR ABONNENTER
Kommunens tilsyn: Det er godt at bo på Klippebo
25. SEP 2018 • 19:21 FOR ABONNENTER
Bopælspligten under lup: Nu venter Rønne, Nexø og Hasle
25. SEP 2018 • 17:44 FOR ABONNENTER
Farten skal ned på Nyker Strandvej

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste