Bornholmere til Molslinjen: Vi ønsker os en ordning på nye gebyrer

10. NOV 2017 • 13:35 • AF TOMMY KAAS

Bornholmere til Molslinjen: Vi ønsker os en ordning på nye gebyrer

– Det ser utrolig godt ud med flere afgange og markant billigere billetter.

Sådan siger Venstres Carsten Scheibye, der er næstformand i trafikkontaktrådet, som torsdag holdt møde med Molslinjen, der overtager færgebetjeningen af Bornholm til september næste år.

På dagsordenen til gårsdagens møde var blandt andet Molslinjens billetpriser og sejlplan, som har været i høring hos trafikkontaktrådet, og herfra er der umidelbar glæde at spore.

– Jeg oplever nogle meget attraktive priser, et betydeligt prisfald og et rederi, der lytter til de ting, vi kommer med, siger Carsten Scheibye.

Og det er håbet, at Molslinjen også agter at lytte til en af de knaster, som trafikkontaktrådet omtaler i sit høringssvar. For rederiet kommer til at indføre et gebyr for ændring af billetter, og det kan vække nogen bekymring for bornholmerne, mener Carsten Scheibye.

– Derfor ønsker vi os en gebyrstruktur, hvor billetbestillingen kan knytte sig til bornholmeren, som bestiller billet, siger han.

Vi kunne dermed ønske os en større fleksibilitet fra Molslinjen, når man som bornholmer ønsker at ændre sin billet, forklarer Carsten Scheibye.

Læs mere i Bornholms Tidende fredag.

SENESTE NYHEDER

21. NOV 2017 • 15:20 FOR ABONNENTER
Fire unge tilbyder indkøb og levering af varer i Nyker
21. NOV 2017 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

21. NOV 2017 • 06:15
Afstemning: Hvem vinder valget?
21. NOV 2017 • 06:15

Afstemning: Hvem vinder valget?

Mest læste