Ny café vækker jubel på havnen: Det har vi efterspurgt i mange år
Foto: Allan Rieck

5. NOV 2017 • 11:12 • AF HENRIK NIELSEN

Ny café vækker jubel på havnen: Det har vi efterspurgt i mange år

Sommeren er forbi nu, og Rønne Sejlklub kan se tilbage på den første sæson med Café Kaas som en del af miljøet på Nørrekås Lystbådehavn. Det er der grund til at gøre med glæde, mener formand Anders Funch Nielsen.

– Vi har endelig fået den hyggelige café på havnen, vi har efterspurgt i så mange år. Trine og Lasse formår til fulde at opfylde det savn, vi har haft for en velfungerende café, restaurant og hyggested. Det har været så uendelig efterlyst, siger Anders Funch Nielsen i forbindelse med sejlklubbens sæsonafslutning.

– Mon ikke vi er mange, der i sæsonens løb har nydt en kop kaffe, forfriskning eller måske et godt måltid i de hyggelige omgivelser, de har formået at etablere i servicebygningen. At de så tillige er søde, rare og omgængelige personer, er jo blot endnu en fordel, tilføjer han.

Café Kaas åbnede sidst i juni. Siden har Trine Poulsen med hjælp fra blandt andre Lasse Lundø Pedersen drevet cafeen, som udover et traditionelt cafésortiment har budt på friskbagt morgenbrød samt varm mad på torsdage.

SENESTE NYHEDER

21. NOV 2017 • 15:20 FOR ABONNENTER
Fire unge tilbyder indkøb og levering af varer i Nyker
21. NOV 2017 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

21. NOV 2017 • 06:15
Afstemning: Hvem vinder valget?
21. NOV 2017 • 06:15

Afstemning: Hvem vinder valget?

Mest læste