Bravo Tours flyver bornholmerne direkte til Azorerne

23. OKT 2017 • 16:26 • AF TOMMY KAAS

Bravo Tours flyver bornholmerne direkte til Azorerne

Bravo Tours præsenterer i dag en ny rejsemulighed for bornholmerne. Selskabet lancerer i 2018 nemlig en enkelt flyvning fra Bornholms Lufthavn til Azorerne.

Den portugisiske ø-gruppe kan nås direkte fra Bornholm den 17. april

– Vi er rigtig glade for, at vi nu også kan præsentere en lokal afrejse til vores gæster på Bornholm. Vi vil rigtig gerne være tæt på vores gæster og gøre det så nemt som muligt. Da jeg fik muligheden for at flyve fra Bornholm, var jeg derfor ikke i tvivl, og de får en helt unik nyhed direkte fra deres lokale lufthavn, siger adm. direktør i Bravo Tours, Peder Hornshøj og fortsætter:

– Valget faldt på Azorerne, fordi er er noget ganske særligt. Det er et af de smukkeste og mest oplevelsesrige rejsemål, jeg har besøgt, og det glæder jeg mig virkelig til at vise bornholmerne, uden de behøver at tage turen til København, siger han.

I første omgang er der tale om en enkelt afrejse, men direktøren vil ikke udelukke, at der kommer flere til, lyder det i en pressemeddelelse.

– Hvis det bliver en succes, vil vi rigtig gerne se på flere muligheder. Når det logistisk kan gå op, og det hele går op i en højere enhed, vil vi altid gerne flyve fra Rønne, siger han.

SENESTE NYHEDER

MEST LÆSTE BORNHOLM

19. JUN 2018 • 08:50
Bornholms El-Net skifter navn

Mest læste