Kommende bornholmerfærge brager ind i kajen på Sjælland

20. OKT 2017 • 13:15 • AF RITZAU / TOMMY KAAS

Kommende bornholmerfærge brager ind i kajen på Sjælland

Express 1 fra Molslinjen – hurtigfærgen, der næste år skal sejle mellem Rønne og Ystad – er fredag stødt ind i kajen i Odden Havn på Sjælland med for høj fart.

Det skriver BT.

– Færgens ene spids foran er ramt ind i stensætningen på kajen, da færgen kom ud af kurs på grund af vind. Det har givet et drøn, siger Jesper Maack, der er kommunikationschef ved Molslinjen, til BT.

På Facebook fortæller rederiet, at skaden betyder, at færgen skal repareres, og at det betyder ændringer i trafikprogrammet.

Molslinjen overtager færgebetjeningen af Bornholm den 1. september næste år.Tidligere beskrev en passager på Molslinjens facebookside, hvordan det skete.

– Færgen bragede ind i kajen kl. 10.28 med alt for høj fart. Vi venter på information om hvad der så skal ske - kan se at der er en enkelt ansat der går rundt og informerer bilisterne. Men hvorfor også bruge storskærme, hjemmeside eller Facebook til at informere om hvad der nu sker? Godt der øjensynligt ikke skete noget med nogen ombord på færgen - ikke fordi vi er sikre på det. Heller ikke det bliver der informeret om. Bundkarakterer til Molslinjen. Kombardo igen, lød det ifølge BT fra en bruger på Molslinjens facebookside.

24. SEP 2018 • 09:20 FOR ABONNENTER

Forening investerer i bedre boliger i Rønne

Mest læste