Submit /add software – en hurtigt genvej!

SPONSERET AF DOWNLOAD.DK

Submit /add software – en hurtigt genvej!

Det er ofte udtrykket man hører eller leder efter når man ønsker at promovere sit software. Danske Download.dk har nu gjort det muligt for udviklere, at dele deres programmer med verden - let og gratis. Ofte deler udviklere deres program til de første forbrugere igennem en Beta-test. Her sendes en version til nogle få it-glade som kan ”nørde” rundt og undersøge om koden er helt korrekt. Ved dette opnår man en bredere forståelse for programmet, får en masse feedback og så når man ud til en bred skare af mennesker som kan evalurere programmet med friske øjne. På Download.dk finder man dog kun programmer som er blevet godkendt af sidens It-redaktion.

Sådan starter du dit projekt bedst muligt
Når du starter et nyt udviklingsprojektet og udviklinger din nye software så er det yderst vigtigt at fokusere på at indhente de rigtige personer, med de rigtige kompetencer til dit hold. Disse personer er essentielle for hastigheden og kvaliteten af programmet som skal udvikles. Er dit hold ikke optimalt vil der ofte gå tid med dårlige problemløsninger, prokrastinering og i sidste tilfælde en udskudt tidsplan for lancering. Når først du har de rette folk ved dit bord kan du udvikle og udsende de forskellige beta-test som er nødvendige for at kunne lancere dit program. Ved din lancering er det vigtigt at huske på at have sikkerheden i orden, da du nu sender et program på markedet som vil blive hentet og videresendt til mange forbrugere. Ved at oprette firewalls og kryptering af forbrugerens information, samt regelmæssige check-ups på dit programs sikkerhed kan du føle dig sikker og videregive programmet til eksterne kilder.

Muligheder
Med de mange forskellige typer software der er at finde på nettet nu til dags er der altid et hav af muligheder for hvad du kan optimere din webside, webshop el. lign. med. De mange typer programmer, som ofte udbydes gratis på flere sider, kan hjælpe dig med selv de mindste ting. Hvor nogle er yderst specialiserede er andre meget brede, og der er derfor altid en mulighed for at finde lige netop den software du specifikt har brug for.
Kan du ikke finde hvad det er du leder efter, kan du altid vente en rum tid da branchen er i evig udvikling. Hvilket højner sandsynligheden for at den software du mangler snart lanceres eller udvikles så du kan tilføje den.
Software er generelt blevet en del af vores hverdag og giver den en lang række muligheder, for ikke at nævne hjælpeværktøjer til at promovere og stadfæste hvem vi er. Vi kan uden tvivl rolig give os i kast med at udvikle og dele flere af disse programmer, da det er øjensynligt at de er til konstant gavn og glæde for de it-glade


Mest læste