BHS-Almeborg forlænger med stortalent: Han bliver uhyggeligt god
Foto: BHS-Almeborg

17. OKT 2017 • 06:51SPORT • AF TOMMY KAAS

BHS-Almeborg forlænger med stortalent: Han bliver uhyggeligt god

BHS-Almeborg har forlænget kontrakten med stortalentet Morten Hulgaard på 19 år.

Morten Hulgaard kørte PostNord Danmark rundt for det bornholmske hold i denne sæson som førsteårs U23-rytter og har kørt en så flot sæson, at han er blevet tilbudt en ny kontrakt på det bornholmske cykelhold.

Det er blandt andet blevet til en femteplads til U23 DM i enkelstart, han blev nummer to i det hollandske UCI løb, Kernen Omloop Echt-Sustern, men også en niendeplads i det tyske storløb Eschborn-Frankfurt.

Sportsdirektør Christian Juul Andreasen:

– Morten har imponeret mig i år med sin råstyrke og sit topniveau. Hans sæson slog desværre et knæk i maj og juni måned, da han pludselig blev skadet med mavesmerter, men undersøgelser viste, at han var blevet allergisk overfor laktose.

– Det er der helt styr på nu, og næste sæson kommer han forhåbentlig til at køre løb og træne en hel sæson uden pauser, og så tror jeg han bliver uhyggeligt god. Vi har allerede set bud på i sensommeren og efteråret hvor god han kan blive, så jeg glæder mig meget over at Morten Hulgaard næste sæson skal fejre store øjeblikke for vores cykelhold.

Morten Hulgaard fortæller selv om næste sæson:

– Jeg forlængede egentlig ret tidligt i år min aftale med holdet, da jeg er glad for at køre her, og jeg befinder mig godt. Vi har det godt alle rytterne imellem, og her kan jeg både køre min egen chance, og på samme tid er der nogle gode rutinerede ryttere som jeg kan læne mig op ad og lære af.

– Holdet bakkede mig godt op da jeg var skadet, og giver mig de rette udfordringer mht. løbsprogram, og på samme tid kan jeg passe min skole. Jeg glæder mig meget til næste sæson.

BHS-Almeborg Bornholm har tidligere meddelt, at holdet har forlænget kontrakten med den dobbelte danske mester Martin Toft Madsen, og at man fra næste sæson henter Rasmus Quaade til holdet.

Mest læste