Succesrestaurant til salg

29. SEP 2017 • 08:57 • AF ELISABETH KROGH

Succesrestaurant til salg

Restaurant Æblehaven i Snogebæk, der er blevet meget anerkendt de senere år, er sat til salg af ejerne.

Efter at have drevet restaurant i Snogebæk siden 2004, har Sopha og Henrik Nerst besluttet sig for at sælge deres restaurant og koncentrere sig om andre ting her i livet.

Parret har sidste sommer fået en lille ”efternøler” og det er tiden med ham, der trækker rigtig meget i parret, da det med at drive en sommerrestaurant, som bekendt kræver, at man er der 100 % i sæsonen, som helt sikkert kan udvides, siger Henrik Nerst.

Henrik har ligeledes et nyt projekt i tankerne, som ikke har noget med restaurationsbranchen at gøre, idet han vil åbne et distillery, mere herom senere.

Restaurant Æblehaven er en særdeles god og veldrevet forretning, hvor der er fyldt med mennesker igennem hele sæsonen og med de bedste anmeldelser, er det en anerkendt og meget respekteret restaurant, der nu er til salg.

Parret oplyser dog også at såfremt det ikke lykkes at finde en køber inden sæsonen 2018, så åbner de selvfølgelig med et smil som de plejer, fortæller Per Kofoed, Home Nexø, der har restauranten til salg.SENESTE NYHEDER

MEST LÆSTE BORNHOLM

16. DEC 2018 • 13:55
Rønne har fundet sin vikarpræst

Mest læste

15. DEC 2018 • 12:02 FOR ABONNENTER

Tre på stribe til Cort