Gå naturen i møde godt klædt på med ClawGear bukser

SPONSORERET AF CLAWGEAR

Gå naturen i møde godt klædt på med ClawGear bukser

For rigtige friluftsmennesker findes der ikke dårligt vejr. Kun dårlig påklædning. Naturen er lunefuld, og man ved aldrig helt, hvad der venter. Det kan derfor også være svært at forberede sig, når man vil ud i det fri og måske nyde et par dage i skoven. En god måde at sikre sig mod koldt vejr er ClawGear bukser. Det er bukser, der blandt andet benyttes af militæret og vagter. Faktisk tog Clawgear initiativet til at designe bukserne netop med det fokus, at de skulle passe til en soldat. Det skulle være tøj, der på bedste vis beskyttede kroppen, men selvom bukserne er designet ud fra et militært udgangspunkt, er det også bukser, der i høj grad passer til friluftsmennesker, der nyder at være i pagt med naturen.

Solidt tøj er vejen mod en bedre tur i det fri. Det uanset om du blot skal i skoven for en dag, eller om turen er noget længere og måske byder på bjerge og vildmarker

ClawGear bukser er udviklet for foden af Alperne
Outdoorvirksomheden ClawGear, der producerer tøj til de lidt mere ekstreme forhold, er geografisk placeret ved foden af alperne. Den placering fornemmer man tydeligt i designet. Det er solidt, ordentligt og slidstærkt tøj, der egner sig til det meste. Også en tur i Alperne. Deres ClawGear bukser er eksempelvis fyldt med taktiske detaljer. Der er blevet tænkt over, hvilke udfordringer, man som outdoormenneske kan støde på.

Bukserne giver dig en god fri bevægelighed, de har en god pasform, og passer til det vilde liv i naturen, men også vagter, politi og militær vil kunne få glæde af bukserne. Påklædningen er på mange måder essentielt for en god naturoplevelse, og de her bukser er skabt til formålet.

Der er mange områder, hvor man kan tillade sig at gå lidt på kompromis med kvalitet. Outdoorlivet er ikke et af dem. Man skal passe på sin krop, og her et meget vigtigt element påklædning. Man skal sikre sig, at tøjet er på plads, før man begiver sig ud på spændende og oplevelsesrige rejser. Er du godt klædt på, er du godt på vej.

Vilde Clawgear bukser til vilde rejser
Uanset om man er til længere rejser i eksempelvis de norske fjelde, eller om turen går til de danske skove med telt og fiskestænger ved sin side, er tøjvalg vigtigt, og her går man ikke galt i skoven med tøj fra ClawGear. Virksomheden med base i Østrig har specialiseret sig i tøj, der kan lidt mere end det meste.

Der er tænkt over alle detaljer, og tøjet indeholder mange essentielle og taktiske funktioner, der sikrer det bedst mulige udgangspunkt for vilde rejser i vild natur. Det kan ikke gentages nok gange, hvor vigtig ens påklædning er. En god tur kan hurtig blive dårlig, hvis man ikke har det rigtige udstyr med. Her er ClawGear bukser det gode valg. Det er kvalitet udover det sædvanlige.


Mest læste