Afgang til Washington: Peter Juel skal se nærmere på Trump
Foto: Jens-Erik Larsen

25. SEP 2017 • 15:03 • AF HENRIK NIELSEN

Afgang til Washington: Peter Juel skal se nærmere på Trump

I denne uge drager det bornholmske folketingsmedlem og forsvarsordfører Peter Juel Jensen (V) til den amerikanske hovedstad som en del af forsvarsalliancen Natos parlamentariske forsamling.

Formålet med besøget er at få overblik over amerikansk udenrigs- og sikkerhedspolitik under præsident Donald Trump, kongressens syn på samarbejdet med Europa og amerikanernes syn på forholdet mellem NATO og Rusland. Det fortæller Peter Juel Jensen i sit nyhedsbrev.

Oplysningerne fra Washington DC tager han med hjem til Danmark og til efterårets forhandlinger om et nyt forsvarsforlig. Som ordfører er han allerede i gang med forarbejdet, hvilket vil sige møder med alle, der har noget på hjertet, e-mails fra enkeltpersoner, drøftelser med kolleger fra andre partier og rejser.

Forsvarsudvalget har været i Finland for at blive klogere på værnepligt og i Estland, for at blive klogere på cyber-forsvar, forebyggende hybridkrig og internationale operationer.

– Der er ingen tvivl om, at man som bornholmer har nogle forventninger til det kommende forlig på Bornholms vegne, men som forsvarsordfører for Venstre skal helheden også vægtes, fortæller Peter Juel Jensen i nyhedsbrevet.

SENESTE NYHEDER

18. DEC 2017 • 04:27
19-årig mand dræbt i soloulykke
17. DEC 2017 • 15:31 FOR ABONNENTER
Møbelfabrikken har købt syværksted
17. DEC 2017 • 12:44 FOR ABONNENTER
Sådan fungerer myrernes klimaanlæg

MEST LÆSTE BORNHOLM

18. DEC 2017 • 04:27
19-årig mand dræbt i soloulykke

Mest læste