Bornholmsk model blev beskyldt for plastikkirurgi: Så gik hun til lægen
Foto fra Facebook

16. SEP 2017 • 20:02 • AF JAKOB MARSCHNER

Bornholmsk model blev beskyldt for plastikkirurgi: Så gik hun til lægen

Zienna Eve Sonne fra Aakirkeby bor i dag i Las Vegas, USA, hvor hun arbejder som bikini- og undertøjsmodel.

Den bornholmske model støder af og til på fordomme. For at mane et par af dem i jorden gjorde hun i sidste uge noget aktivt.

– I sidste uge gik jeg til lægen for at få taget nogle røntgenbilleder. Jeg syntes, at jeg ville dele dem og afslutte en masse diskussioner om min krop, fortæller Zienna Eve på Facebook.

– På grund af min taljestørrelse er jeg altid blevet beskyldt for at have fået fjernet ribben (ja, folk er faktisk så dumme). Men i virkeligheden har jeg faktisk et ekstra ribben.

De fleste mennesker har 24 ribben, 12 på hver side. Men et ud af 100 mennesker har et ekstra.

– Jeg er et af de mennesker, oplyser Zienna Eve, der dokumenterer påstanden ved at vise sine røntgenbilleder frem på Facebook.

Billederne maner også en anden påstand om modellen fra Aakirkeby i jorden.

– Jeg har også hørt utallige kommentarer om, at jeg har brystimplantater. Men som billederne viser, har jeg ingen implantater. Jeg har altid sagt, at jeg vil klare mig selv, og jeg har altid sagt, at jeg er 100 procent naturlig og aldrig har været igennem nogen operationer, skriver hun.

– Jeg håber, at dette én gang for alle vil stoppe disse dumme bemærkninger. Jeg er træt af dem. Så skål for alle de idioter, der fortæller mig, at jeg lyver om mit udseende og fortæller mig, at det er umuligt at se ud, som jeg gør. Det er det ikke!

I det mindste burde sagen nu være blevet sat på plads på fødeøen.

SENESTE NYHEDER

16. JUL 2018 • 19:11 FOR ABONNENTER
Rasmus Nøhr: Vi er bagud i musikbranchen og må tænke nyt

MEST LÆSTE BORNHOLM

16. JUL 2018 • 13:58
Naturbrand i Nyker

Mest læste