Barslund om påstået tab af 500 millioner: Det kender jeg ingenting til
Foto: Berit Hvassum

15. SEP 2017 • 14:04 • AF JAKOB MARSCHNER

Barslund om påstået tab af 500 millioner: Det kender jeg ingenting til

Ocean Prawns-grundlægger Kristian Barslund Jensen og hans familie har ifølge Berlingske Business mistet 500 millioner kroner på et år. Men det kender fiskeskipperen fra Svaneke ikke det ringeste til, siger han til Bornholms Tidende.

Berlingske Business udarbejder hvert år en liste over landets 100 mest velhavende personer og familier. Sidste år var Kristian Barslund Jensen og familie placeret som nummer 50 med en formue opgjort til 2,1 milliard kroner.

På den netop offentliggjorte nye liste er familien Barslund Jensen nummer 68 med formuen opgjort til 1,6 milliard. Altså skulle Ocean Prawns-familien have mistet en halv milliard kroner på et år.

– Det må du spørge dem på Berlingske om. Jeg kender ikke grundlaget for, hvordan de laver den liste. Jeg har ingen anelse om, hvordan de kommer frem til de tal, siger Kristian Barslund Jensen til Bornholms Tidende.

– Jeg har en gang spurgt en af dem på Berlingske, og han vidste heller ikke, hvordan de gjorde det op. Det er noget med, at der sidder en hel flok revisorer, siger han.

Mystikken bliver større ved det, at Berlingske Business selv noterer, at Ocean Prawns-koncernen sidste år gik ud med sit næstbedste regnskab nogensinde. At både omsætning og indtjening faldt skyldtes kun, at 2015 markerede det bedste resultat i koncernens 41 år lange historie.

– Sidste års regnskab var jo heller ikke andet end nogle få millioner dårligere end det forrige, siger Kristian Barslund Jensen.

Så det bekymrer dig ikke, at Berlingske påstår, at familien har tabt 500 millioner på et år?

– Det kan godt være, at Berlingske er bekymret. Men det er vi andre ikke, siger han.

SENESTE NYHEDER

16. JUL 2018 • 19:11 FOR ABONNENTER
Rasmus Nøhr: Vi er bagud i musikbranchen og må tænke nyt

MEST LÆSTE BORNHOLM

16. JUL 2018 • 13:58
Naturbrand i Nyker

Mest læste