BHS-Almeborg forlænger med stjernerytter
Foto: Scanpix

12. SEP 2017 • 07:46SPORT • AF TOMMY KAAS

BHS-Almeborg forlænger med stjernerytter

Den dobbelte danske mester i enkelstart, Martin Toft Madsen, fortsætter hos BHS-Almeborg Bornholm i 2018.

Det fortæller BHS-Almeborg Bornholm i dag, hvor det bornholmske cykelhold tager hul på Postnord Danmark Rundt.

Parterne har forlænget kontrakten, så den nu løber frem til 31. december 2018. Martin Toft Madsen skal dermed køre sin syvende sæson for det bornholmske mandskab.

Martin Toft genvandt i år det danske mesterskab i enkeltstart og har desuden imponeret med en sjetteplads ved EM. Han har også vist sine evner i et felt, da han vandt det store danske UCI-løb i Skive.

Toft er desuden for andet år i træk udtaget til at køre VM i enkeltstart.

Sportsdirektør Christian Juul Andreasen fortæller:

– Jeg er selvfølgelig super glad for, at Martin vælger at fortsætte her. Han har ligesom holdet udviklet sig for hvert år der er gået, og det fortsætter vi med i 2018. Sammen skal vi opnå endnu flere og store resultater i 2018, og Martin var en meget vigtig brik for mig at få på plads til det 2018-mandskab, som for alvor tegner sig til at blive spændende.

Martin Toft Madsens mål med forlængelsen bliver blandt andet at vinde det danske mesterskab i enkeltstart for tredje år i træk.

– Der er nogle unge gutter, som banker på, men jeg er ret sikker på, at jeg kan fortsætte med at bygge yderligere på og blive endnu bedre næste år, siger han.

– Så DM er et vigtigt mål for mig. Derudover roder jeg fortsat med lidt timerekord, og så vil jeg også gerne gøre det godt ved et par andre gode og spændende UCI-løb. Og ellers selvfølgelig at fortsætte mit virke og bidrage med de kompetencer jeg har, til at gøre BHS-Almeborg Bornholm så stærkt som muligt i fremtiden.

Martin Toft Madsen er med på BHS-Almeborgs Danmark Rundt-hold og skal for alvor testes fredag, når der køres enkeltstart på 20 kilometer i Randers.

Holdet har desuden meldt ud, at man kører efter en placering i klassementet for Martin Toft Madsen.

14. JUL 2018 • 14:32 FOR ABONNENTER

Leder: Når en god idé alligevel ikke er god

Mest læste