Minister skal tilse Peter Juels fiberkabel
Foto: Scanpix

7. SEP 2017 • 13:16 • AF JAKOB MARSCHNER

Minister skal tilse Peter Juels fiberkabel

Det er de færreste forundt, at selveste energiministeren er til stede, når de får lagt fibernet med bredbånd ind i deres hus. Men i morgen vil det ske for Peter Juel Jensen, bornholmsk medlem af Folketinget for Venstre.

Han får i morgen pløjet et af Bornfibers fiberkabler ind i sit hus i overværelse af sin partifælle, energi-, forsynings- og klimaminister Lars-Christian Lilleholt.

Ministerens besigtigelse af Peter Juel Jensens nye fiberkabel bliver sidste punkt på en tætpakket time fredag morgen, hvor Bornfiber er vært for energiministeren.

Tidligere på morgenen skal Lilleholt se Bornfibers såkaldte accesshus, hvorfra Bornfiber sender fiber ud til hver enkelt kunde. Ministeren skal også opleve Bornfibers tekniske anlæg i Vestermarie.

Lars-Christian Lilleholt kommer på besøg som led i Bornholms bestræbelser på at blive test-ø, hvor forskellige energiprojekter kan afprøves. Derfor kommer ministeren ud over Peter Juel Jensen også til at møde borgmester Winni Grosbøll (S), viceborgmester Søren Schou (V) og folketingsmedlem Lea Wermelin (S).

SENESTE NYHEDER

23. MAR 2018 • 11:14
Eva Holm Jensen fundet død
23. MAR 2018 • 10:55 FOR ABONNENTER
Lederen: En dag til historiebøgerne

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste