Borger på vælgermøde: Nexø har brug for en parterapeut
Foto: Berit Hvassum

6. SEP 2017 • 20:04 • AF ELISABETH KROGH

Borger på vælgermøde: Nexø har brug for en parterapeut

Nexø har brug for en parterapeut, så byen kan blive enige om, hvilken vej den vil. Det sagde Nexø-borgeren Ann Sonne Hansen, da Østtinget tirsdag havde samlet de politiske partier til årets første valgmøde i Nexø-hallen.

– Vi trænger til at blive enige, og at nogen kommer og hjælper os med at blive enige, sagde hun.

Helt centralt står, om byens centrum skal være Torvet eller et helt nyt havneområde med erhverv, bibliotek og borgerservice.

– Jeg er ikke blevet bekræftet i i aften, at I er enige i Nexø om, hvad I vil. Jeg hører Ann Sonne sige, at byen trænger til en parterapeut. Enderne skal bindes sammen. Hvad er helhedsplanen for Nexø? spurgte gruppeformand Linda Kofoed Persson (DF) efter mødet.

Spidskandidat Anne Thomas (ALT) nævnte, at man også er uenige i andre byer, og at politikerne har ansvaret for at en proces kommer igang. Og spidskandidat Leif Olsen (SF) nævnte, at alle de byer, der har haft udviklingsplaner, har fået hjælp af kommunen.

Kirstin Blomgren fra Nexø mente også, at kommunen bør støtte Nexø i processen.

– I kan godt sige, at vi skal tage os sammen og blive enige, men vi har brug for en koordinator. Der har været et borgermøde. Der bad vi også om en koordinator, og der er ikke sket noget siden. Vi har stadig ikke fået det talerør ind i kommunen, som vi har bedt om, sagde hun.

Læs meget mere i Bornholms Tidende onsdag.

SENESTE NYHEDER

20. NOV 2017 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste